|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Dziękuje wszystkim za komentarze :-) Ten cień od nozdrzy może się nie pojawiać przez oświetlenie, tak mi się wydaję, choć skin też był słaby, moim zdaniem, usunąłem wszystkie i pobrałem inne (aktualnie mam ich z 6/7, ale myślę, że mi wystarczą na długo
). Nos zawsze wychodzi mi słabo, nie wiem czemu, nie umiem go 'ogarnąć'. @Alexandra - avek mam od niedawna, bodajże z tydzień, ale samo zdjęcie było robione jeszcze w sierpniu o ile dobrze pamiętam ![]() A tymczasem chciałbym walnąć taką małą zapowiedź Klaudyny(Boziu, to imię jest przepiękne!). Będę używał teraz większego formatu, bo tamten był o wiele za mały.. Jak mi się uda to do końca weekendu wrzucę resztę zdjęć :-) http://www.bankfotek.pl/image/1584394.jpeg Do tej stylówy chciałem kolczyki. Jednak ze wszystkich 4 ściągniętych żaden nie zadziałał.. Nie mam pojęcia dlaczego :/ PS: U-W-I-E-L-B-I-A-M te brwi! No i swytr ![]() @Kędziorek: Za szerokie zdjęcie Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 04.10.2013 - 19:28 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Simka bardzo ciekawa, tylko ma strasznie długa szyję
.Swietny skin, można wiedzieć skąd?
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Świetne usta, simka ciekawa. Ładną bym jej nie nazwała, ale bardzo ciekawa uroda.
Czekam na kolejne zdjęcia.
|
|
#5 |
|
|
Preferuję 'brzydotki' od naturalnych piękności, więc raczej high-beauty nie jest(i nie chcę, żeby tak ją nazywano)
![]() Co do Skina - Jak wspomniałem, mam ich tylko kilka, ale wydaję mi się, że jest to Face skin v6 non_default zrobiony przez Tife. Ewentualnie Skintone V7, tez przez Tife :-) Dziś postaram się wrzucić resztę zdjęć :-) EDIT: Przepraszam za double-posta no ale chcę się pochwalić resztą zdjęć z Klaudyną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: Ubóstwiam 3 i ostatnie zdjęcie ![]() @Kędziorek: za wysokie zdjęcia Ostatnio edytowane przez Love : 04.10.2013 - 21:15 |
|
|
|
|
#6 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Najbardziej mi się podoba zdjęcie 4
![]() Strasznie, naprawdę, strasznie nie lubię tych brwi, są takie jakieś... krzaczaste? ![]() Natomiast te oczy sprawiają, że ma znudzony wyraz twarzy.. Czyli tak średnio ogólnie. Usta i skin podobają mi się chyba najbardziej ![]() I zastanawia mnie skąd te siwe włosy.. Ale pasują jej
|
|
|
#7 |
|
|
Dzięki za informację
.Robisz świetne zdjęcia, drugie jest niesamowite. |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Dziękuje bardzo
Może jeszcze ktoś? :-)
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Świetna, oryginalna, unikalna, niewiemcojesze!
Najbardziej podobają mi się jej usta. Bardzo fajne zdjęcia robisz. Czekam na kolejną simkę!
|
|
#10 |
|
Reputacja: 39
|
Cudny kulfonek
Tylko po prostu nie lubię takiego kształtu twarzy, ni to trójkąt, ni to koło. Ale skoro to efekt zamierzony, to nie mam co marudzić. Usta są cudne, niebieskawe włosy bardzo pasują, brwi też (chyba lubisz brwi, które nie widzieły nigdy pęsety, co?).
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|