![]() |
#41 |
Guest
|
![]() The Sims 3 Skok w przyszłość - oficjalna zapowiedź!
Otwórz Portal Podróży w Czasie i wyślij swoich Simów w najbardziej ekscytującą podróż – w całkiem nowy świat, który istnieje setki lat w przyszłości! Gdy Twoi Simowie znajdą się już w tym świecie, mogą rozwijać umiejętność technologii zaawansowanej, która pozwoli im w pełni wykorzystać technologie przyszłości. Niezależnie od tego, czy Twoi Simowie jeżdżą na grawideskach, używają plecaków rakietowych, czy podróżują koleją jednoszynową lub pneumatycznymi windami próżniowymi, czy też po prostu przymierzają nowe fryzury i stroje, mają przed sobą do odkrycia zupełnie nowy świat. Korzystając z funkcji tworzenia bota, twórz i modyfikuj Plumboty, przyjmuj je do grona domowników i programuj, korzystając z szerokiego wyboru chipów, które wpływają na ich zachowanie! Przeskakuj pomiędzy teraźniejszością a przyszłością, ile dusza zapragnie i obserwuj, w jaki sposób działania Simów w teraźniejszości wpływają na ich dziedzictwo, potomków i sposób życia w przyszłości! Zabierz swoich Simów w przyszłość! Po raz pierwszy w historii seria The Sims pozwala bawić się życiem w przyszłości! Przez Portal Podróży w Czasie możesz wejść do nowego świata, który istnieje setki lat w przyszłości i oferuje zupełnie nowy sposób życia. Eksperymentuj z technologiami przyszłości. Przekonaj się, jak nowe technologie stosowane w rozrywce, transporcie i sprzęcie domowym zrewolucjonizują sposób, w jaki Simowie jedzą, śpią, podróżują, nawiązują kontakty, pracują i bawią się. Twoi Simowie mogą nauczyć się obsługi tych zupełnie nowych technologii przyszłości i wrócić z umiejętnością technologii zaawansowanej do teraźniejszości, aby w pełni wykorzystywać nowe obiekty! Zmień przyszłość. Teraźniejsze działania Twoich Simów to podstawa ich przyszłego dziedzictwa. Twoi Simowie mogą nawet spotkać się w przyszłości ze swoimi potomkami i zmienić ich przeznaczenie, podejmując odpowiednie działania w teraźniejszości! Ciekawe, czy mając możliwość wpłynięcia na zmianę przyszłości, Twoi Simowie stworzą utopijną sielankę, czy świat pełen chaosu? Więcej zdjęć w pełnej rozdzielczości na stronie TwojeSimy.com Źródło: TwojeSimy.com |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=S8L0N-SOCdA - tu jest zwiastun jeżeli ktoś nie wie.
Nie wiem.. ja też obejrzałam czat i nie umiem się zdecydować. Raczej nie gustuję w trójce więc pewnie nie kupię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Podobnie jak Anie brakuje mi takiego "zwyczajnego" servo. A najlepiej jakby te nanity (nie plumboty), to były takie roboty jak w dwójce, czyli taki latający co zmywał naczynia czy zielony, który pielęgnował ogródek. Zwłaszcza tego drugiego mi brakuje
![]() Paradoks czasu, to raczej będzie bzdura wyssana z palca. Przynajmniej mam takie wrażenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 11
|
![]()
A mi się bardzo nowoczesny styl podoba
![]()
![]() |
#45 |
|
![]()
Nie mogą zrobić miasta, które już ma wszystkie opcje z dodatków, bo nie każdy ma komplet dodatków... Ale jeśli chodzi o parcele, to przecież można je ustawić samemu w mieście, gra również pyta się czy ma ustawić te parcele, jeśli załadujemy zapis sprzed instalacji nowego dodatku... Nawet tereny do nurkowania da się wstawić do innego miasta niż Isla Paradiso, jeśli zna się ten sposób, do którego podawałam linki jakiś czas temu, w odpowiednim temacie. Jedyne czego się chyba nie da mieć, to pogody w miastach wakacyjnych z Wymarzonych Podróży, choć od wieków nie wysyłałam nikogo na wakacje, więc nie mogę nawet tego potwierdzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Nie wiem, czy się zdecyduję na ten dodatek. Może i to ciekawie wygląda, fajne są te wszystkie obiekty, ale nic poza tym. Czuję, że szybko by mi się znudził, bo i tak wkrótce wróciłabym do normalnego simowego życia beż tych wszystkich latających gadżetów itp. Chociaż pożyjemy zobaczymy. Może mnie jeszcze czymś ten dodatek przekona.
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Po obejrzeniu zwiastunu, jestem mile zaskoczona, choć to nie znaczy, że dodatek kupię. Podoba mi się kilka obiektów i prawdopodobnie nowych opcji, które mogłyby być używane nie tylko w przyszłości, choć to mnie nie przekonuje na tyle żeby nabyć cały ep. Roboty trochę mnie odstraszają, choć nic na siłę. Jeśli kupować, to nie od razu po premierze.
![]() |
#48 |
|
![]()
Ja na pewno kupię. Te nowoczesne obiekty , jak np. hologram zamiast telewizora czy ta windo-rura (
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Poskacper : 27.08.2013 - 13:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 11
|
![]()
No cóż opis dodatku mi się, podoba zastanawiam się czy w tej okolicy też będzie możliwość normalnie zamieszkać fajnie by było. Już sobie wyobrażam moja rodzinkę która obecnie gram w 3 w tym nowoczesnym świecie.
![]() |
#50 |
|
![]()
O kurczę, kolejny dodatek. Jestem już w wielkim problemie, ponieważ nie będę mogła wybrać, jaki EP chcę sobie kupić
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|