|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
u mnie byUo tak. Malzenstwo (baba nie w ciazy) pojechalo do centrum. Mielim wszystkie zielone paski. Wrocili do domu tesh mielio zielone paski ale nagle baba spadla na ulice i zmarla. I nawet nie mialam opcji u kosiarza Pros o zycie ukochanej osoby. Musialam nie zapisywac gry i wszytsko byUo stracone
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ja mialam cos takiego ze jak bralam facetke zeby sobie dom nzialazla i gralam dalej to rodzina to ona przyszla pod dom i stala tam do smierci. albo maialm ducha i on wlaczal wszystko kolo czego przechodzil. czemu??
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie Kasandra była w ciąży. Pomimo, ze miała całe zielone paski głodu, pecherza itd. oraz spełniałam jej pragnienia to przyszła po nią śmierć!! W dodatku przez to wybuchnął potem pożar, bo nie zdjęła z gazu jedzenia. Ale Don ją uratował.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ta...na serio te błędy w Sims 2 są świetne
...czytałam tu gdzieś że miśki potrafią lewitować (objawy opentania?) mam nadzieję że coś takiego mi się zdarzy...a przy okazjii mam wielki problem:mam simsy 2, ale nie mam do nich instrukcji i nie znam kodu seryjnego! :1smutny: :1smutny: :1smutny: Proszę, pomużcie! ;( ;( ;( ;(
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
O tak!Noworodek nie chciał dorosnoc.Dopiero po kilkunastu dniach dorósł :\
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Nie wiem czy jest coś takiego jest możliwe ale znajoma opowiadała mi, że zaadoptowała niemowlaka z... wąsami. Jest coś takiego w ogóle możliwie czy poprpstu zrobiła mnie w balona??
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
To tak.
Grałam Balbiną Biedak,która jest w ciąży , po pierwszym powiekszeniu się brzucha wyszłam z gry. Gram w moja rodzinkę i widzę jak Balbina przechodzi drogą i ma tak duzy brzuch jak by już miała urodzić(po trzecim powiekszeniu brzucha). Podejrzewam że to błąd w grze. Ale zalicza się do dziwnych zdarzeń ![]() Cytat:
Nie wiem jak to odkręcić. Ostatnio edytowane przez Doris : 05.06.2005 - 10:08 |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
moj porabany brat wykasowal mi ta rodzinke ale postaram sie o nastepne czworaczki jak sie uda :wacko: :wacko:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Hmm co sie stalo u mnie dzivnego....po za tym,ze co noc przychodzi duch sąsiada którego ..."przypadkiem" Uśmiercilam....i mnei straszy..i ..to,ze moj noworodek nie dorasta..to faktycznie nicz
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja to miałam takie dziwne coś :
![]() Wiktoria Johans która miała urodziny,z nastolatki wyrosła z dorosłą,ale miała ciuch KOSIARZA ,nie wiem dlaczego ![]() sorki ze screeen jest taki wielki ![]() Tęsknię za tą rodzinką,bo to była jedna z najwększych.. ;( A w dodatku pra pra dziadkowie byli homo
Ostatnio edytowane przez Darkviolet : 14.07.2005 - 13:16 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|