|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#501 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest jak zawsze prze*****iście. Jesteś genialna z tą historią, wiedziałam że dając ci Malanę nie zjedziesz na.. trzymasz formę. podziwiam cię, jesteś cudna♥
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 |
|
![]()
Super, mała April jest naprawdę słodka, a przy tym ma łeb jak baniak xD
Mam nadzieję, że będzie o niej sporo, bo jest ciekawą osóbką ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
|
![]()
Super, bardzo mi się podoba ta pełnia, chyba zainwestuje w dodatek, a simy. . .no cóż tu więcej mówić jak zawsze fantastyczne, czekam na c.d.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
|
![]()
Powiało u Ciebie grozą!
![]() ![]() A gdzie Tony? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
|
![]()
Ja chcę dalszą częęęść
![]() Nie mogę się doczekać aż April urośnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
|
![]()
no narazie mam troche dluzsza przerwe....wiem co bedzie dalej, ale nie mam w ogole weny i czasu by grac, wiec wybaczcie..
![]() ![]() Powiem tylko tyle, ze Kuroko sie przeprowadzil, Rossie mieszka na malej dzialce i zrobila sobie mala farme z konmi, Diva zostala u rodzicow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
|
![]()
Życzę w takim razie, żeby wena jak najszybciej wróciła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
|
![]()
proszę nam tu nie spojlerować!!
![]() ![]() WENO EYVEE WRÓĆ!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
|
![]()
Ok, postanowilam pograc troche majac nadzieje, ze wena wroci
![]() Od razu mowie moja gra bedzie wygladala zwyczajnie, bez jakichs oryginalnych historii, spiskow itp itd - zwykla rodzinka i jej losy ;] Mam wiele zaleglosci w waszych rodzinach, wiec dajcie mi troche czasu, by je przeczytac ![]() Nazbieralo mi sie troche zaleglych zdjec, wiec bede je wstawiala stopniowo. Rodzina Dracule / Hiwatari ciag dalszy Mary Lou i Kai odpoczywali i cieszyli sie blogim spokojem w jacuzzi. ![]() Diva dalej cwiczyla charyzme, by stac sie znana aktorka. ![]() Kuroko biegal codziennie po miescie i cwiczyl kondycje. ![]() Wspolne zabawy Divy z stara psina Rexem. ![]() A oto Daisuke w wieku szkolnym w drodze do szkoly. ![]() Mial w zwyczaju ciagle spozniac sie na autobus i zawsze byl spozniony xd ![]() Kuroko pewnego dnia dostal bardzo ciekawa wiadomosc...mogl spelnic swe marzenia i to byla jego pierwsza proba, by zostac znanym dzienniekarzem. ![]() Kuroko poszedl porozmawiac z rodzina o propozycji z pracy - szef zaproponowal mu wyjazd poza miasto by mogl napisac samodzielnie artykul o Lucky Palms. ![]() Mary Lou jako matka bala sie o syna, ale Kuroko jest juz dorosly i zyczyla mu powodzenia. Wiedziala, ze zawsze marzyl o swoim wlasnym artykule, a co dopiero w innej okolicy... ![]() ![]() Kuroko poinformowal takze ojca....Kai troche byl przeciwny wyjazdowi, ale pozniej sie wyluzowal i zyczyl szczescia swojemu synowi. ![]() ![]() Diva takze byla szczesliwa i kazala pisac bratu o wszystkim co sie bedzie dziac w Lucky Plams. ![]() ![]() No to czas wyslac wiadomosc i czekac na odpowiedz... ![]() No tak...zombiaki juz poszly zjesc jakies dwie zdechle roslinki na dzialce Hiwatarich xD ![]() A Rex ciekawski poszedl zobaczyc co robia zombie. ![]() Daisuke i zabawy w wannie ![]() ![]() Czas nakarmic swinke Rossie ^^ ![]() Jakies nowe danie z dodatku NZTS, ale zapomnialam nazwy xd Cos z grzybami ;D ![]() Ok, czas sie zbierac - Kuroko wyjezdza ![]() ![]() Pozegnania, usciski, zyczenie powodzenia w karierze, matczyne i ojcowskei porady...jak to bywa w dzien rozstania na dluzej ![]() ![]() ![]() ![]() No i Kuroko przyjechal do Lucky Palms....byl pod wrazeniem tutejszego miasta... ![]() ![]() Nie mogl sobie pozwolic na zwiedzanie dopoki nie pojdzie do budynku, w ktorym ma rozpoczac swoja prace nad artukulem i zalatwic sprawy z zakwaterowaniem. ![]() Po zalatwieniu wszystkich formalnosci Kuroko mial czas zobaczyc miasto i wszystko co nowa okolica moze mu zaoferowac. ![]() Nie mogl sie powstrzymac....i podszedl do tajemniczej studzienki spelniajacej zyczenia... ![]() Kuroko nie wiedzial jednak jak wielka moc ma owa magiczna studzienka...myslal, ze jest ona tylko wymyslem miastowych i pomyslil zyczenie... ![]() Ku zdziwieniu mlodzienca studzienka odpowiedziala na zyczenie Kuroko... ![]() Blondyn byl w szoku! Nie spodziewal sie tego...myslal, ze to tylki pic na wode... ![]() I nagle pojawila sie przed Kuroko....dziewczyna! ![]() ![]() ![]() Kuroko....zdebial! Nie wiedzial co ma zrobic...ok, przyznal sie - zazyczyl sobie by znalezc jakas ladna dziewczyne w tym miescie, ale zeby studnia wyczarowala mu dziewczyne?!... ![]() Chlopak nie mogl teraz zostawic owej wyczarowanej dziewczyny bez imienia....i wzial ja do siebie do domu, gdzie mial spedzic czas piszac artykul. ![]() Kuroko postanowil nadac jej imie Cindy - CAS takze odmienil slicznotke. ![]() ![]() Nie wiem jak wy, ale ja jestem baaaardzo zadowolona z wyczarowanej dziewczyny Kuroko ![]() ![]() Kuroko wzial sie za pisanie artykulu....mial duzo pracy. Oczywiscie mysl, ze ma dziewczyne ze studzienki tym bardziej mieszala mu w glowie....pierwszy dzien w nowym miescie i juz takie niespodzianki go spotkaly xD ![]() Ku zdziwieniu Kuroko, dziewczyna byla jak kazda zwyczajna simka - dobrze im sie razem rozmawialo, Cindy duzo pomagala w domu i nawet szukala pracy, by pomoc Kuroko. ![]() Miny strzelala boskie xp ![]() Cindy robiaca sniadanko przed wstaniem Kuroko do pracy ;d ![]() Kuroko chyba za szybko jadl pyszne danie od Cindy i sie prawie udlawil xD ![]() Codzienne ogladanie telewizji i wiadomosci to teraz rutyna Kuroko, by napisac dobry artykul. ![]() ![]() Na szczescie mial dobre towarzystwo....dzieki temu Kuroko nie czul sie samotnie jak rodzynek w nowym miescie. Jakby nie mowic... oboje zaczynali swoje nowe zycie w Lucky Palms. ![]() Bonusik : Gwiezdzista noc w Lucky Palms ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 23.09.2012 - 11:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
|
![]()
Dobrze, że wróciłaś, życzę szybkiego powrotu weny.
![]() Faktycznie Cindy jest ładna - widać jak Simsy chcą stworzyć ładnego sima, to potrafią. ![]() Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|