|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Screeny mi nie wyświetlają się na forum, a więc komu nie działa to daje linki źródłowe:
http://imageshack.us/photo/my-images...enshot3ef.jpg/ http://img847.imageshack.us/img847/8...eenshot3ef.jpg http://img847.imageshack.us/img847/8...eenshot3ef.jpg |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm, macie fajnie możecie używać buydebuga np. żeby mieć unikalne rzeczy... A ja nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Linki już poprawione
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Hmm ta furgonetka wydaje się być dobrym pomysłem na urozmaicenie gry. Ale będzie mnie prześladować i znowu moja simka przez buga będzie spała z otwartymi oczami (koszmary
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
xometr, a możesz mi te ptaki wysłać pocztą?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Lodziarka mi się podoba, ma swój charakter
![]() ![]() ![]() Ptaszki cudne, nieważne usterki graficzne liczy się to że są ![]() Mnie czekanie uczy często wyrywania włosów z nerwów ![]() Xometr jutro jeśli mogę to zamawiam screny z AP ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
A w Bridgeport jest coś podobnego, też jakiś wóz tylko że zjedzeniem i on nie stoi ci przed domem tylko am swoje wyznaczone miejsca do stania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Następnym razem pamiętaj o mojej propozycji a co do samej gry to ja osobiście się zawiodłem. Małe zwierzaki zostały bardzo zmarginalizowane. Mimo że mają kilka opcji interakcji to jednak jest ich zdecydowanie za mało. Według rozsiewaczy nie doszły nawet żadne robaki czy motyle ba nawet nie ma nowych skał a to chyba nie wymagało zbyt wielkiego nakładu pracy.
Wiem ale on nie pojawia się w SV a lodziarka jak widać odrazu zaatakowała. Gra już troche mniej zmula gdyż wygnereowane zostały bezpańskie zwierzaki i teraz jest już prawie ok. Tak samo było jak generowały się wampiry także nie zrażajcie się pierwszym uruchomieniem. Ostatnio edytowane przez xometr : 17.10.2011 - 19:34 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Fajne screeny ^^ Lodziarnia ma klimat... lodziarni? Ptaszki nawet, nawet. Rozbroił mnie drugi screen - jak duch wampira obserwuje ptaszka
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
A nie da się tej lodziarni czym usunąc?
![]() Bo ja podejrzewam, że jeśli mnie spotka takie auciszcze to będę zdolna się stamtąd w ogóle wyprowadzic. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 49 (0 użytkownik(ów) i 49 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|