![]() |
#5162 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak ja dostanę grę, to się wstrzymam z instalacją nagrody za rejestrację. Nagroda od Pokoleń, była najpierw zepsuta, nie pojawiała się słuchawka od telefonu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5163 |
Guest
|
![]()
Wracając do tworów generowanych przez grę to jest o niebo lepiej niż z simami. Simy są niemal klonowane co pokolenie czasem w jednym pokoleniu jest kopia kopi. Ze zwierzakami narazie jest tak że jest i po jednej rasie z każdego gatunku nawet kolory u koni się nie powtarzają mam nadzieję że tak pozostanie
|
![]() |
![]() |
#5164 |
|
![]()
A ja mam pytanie, czy do domów sąsiadów gra samowolnie dodaje zwierzęta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5165 |
Guest
|
![]()
Narazie poprostu stworzyła zwierzaki ale pewnie doda tak jak bylo to z wampirami. Część zwierzaków ma w statusie bezpański a część nie ale nazwisk tez przy nich nie było więc nie wiem dokladnie
Jest już dostępny prezent za rejestrację gry. Twórcom mogę powiedzieć tylko %#$%$^$^#$ wasze prezenty. Myślałem że telefon z pokoleń to był pomysł jakiegoś miejscowego idioty ale teraz przeszli samych siebie http://store.thesims3.com/setsProduc...tegoryId=12490 Ktoś zapyta skad to oburzenie. Ano stąd że czasem darmowe zestawy zawierają więcej elementów niż 2. A prezent za rejestrację gry za 90 pln powinien być odrobinę bardziej adekwatny do ceny jaką zaplacilismy. Wolałbym żeby nie dali nic jak w przypadku rejestracji akcesoriów niż dali taki chłam. Ostatnio edytowane przez xometr : 18.10.2011 - 01:03 |
![]() |
![]() |
#5166 |
|
![]()
no no już mamy wtorek po 14 śmigam do MM
![]() a co do prezentu za rejestracje hmmm....nic ciekawego ![]() News od simowie.info Na ten dzień czekaliśmy od czerwca 2009 roku, kiedy swoją miejsce miała premiera gry The Sims™ 3. Już wtedy na całym świecie rozmawiało się o dodatkach do gry, a głównie o rozszerzeniach wprowadzających do simowego życia zwierzęta i pogodę. Dzisiaj ziściło się marzenie tych, którzy niecierpliwie wyczekiwali tego pierwszego. Właśnie dzisiaj, 18 października 2011r, do sklepów trafia gra The Sims™ 3: Zwierzaki! Gra The Sims™ 3: Zwierzaki pozwala na opiekowanie się czworonożnymi milusińskimi. Obok psów i kotów pojawiły się również konie, wcześniej niespotykane. Nutkę fantazji nadają jednorożce. Obok tych zwierząt pojawiają się również między innymi ptaki, zwierzęta akwariowe, płazy, czy gryzonie, np. chomik. Twórz miłe lub niegrzeczne zwierzaki dla swoich Simów: zaciekłe psy strażnicze, niszczycielskie kociaki albo ufne konie. Ustalaj ich wygląd i cechy charakteru. Tylko w Edycji Limitowanej dostępny będzie ekskluzywny sklep z unikalnymi gadżetami dla Simów i ich zwierzaków. Wprowadź nowych członków do simowej rodziny i odkryj ciekawe sposoby pogrywania z życiem! Życie jest lepsze gdy są zwierzaki! Cechy gry: Więcej zwierzaków to więcej zabawy! Twórz przeróżne rodzaje psów, kotów i – po raz pierwszy, w wersji na PC/Mac – koni! Czy Twój Sim da radę oswoić dzikiego konia? Kontroluj zwierzaka: niech biega, kopie, przewraca przedmioty. Czy będzie doskonałym towarzyszem, czy wręcz przeciwnie: zasieje zamęt wśród Simów? Zwierzaki mogą uczyć się nowych umiejętności. Koty i psy naucz polowania. Psy opanują sztukę odnajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków. Wyruszaj na przygody – Simowie mogą badać historię miasta, używając swoich zwierzaków do wywąchiwania skarbów, odkrywania tajemnic, łapania rzadkich zwierząt kolekcjonerskich, a może nawet szukania duchów. Zwierzaki mają własne cechy – inteligentne, przyjazne i dumne albo zabawne, lubiące przygody lub agresywne. Ustalaj charakter zwierzaków. Ekskluzywna zawartość Edycji Limitowanej! - W wersji na PC/Mac znajdziesz sklep dla zwierząt pełen ekskluzywnych obiektów. - W wersji na konsole otrzymasz 10 ekskluzywnych, unikalnych ras, takich jak psy tygrysie i skunksokoty. Pogrywaj z życiem. Pogrywaj ze Zwierzakami!
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 18.10.2011 - 04:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5167 |
|
![]()
kupic czy nie kupic o to jest pytanie
|
![]() |
![]() |
![]() |