![]() |
#521 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam pare pytań,NŻ będę miała jutro więc zbyt dobrze nie wiem:
1.Czy można chodzić na kolacje we dwoje? 2.Może być dziecko wampirem?Jak tak to czy musi chodzić do szkoły? 3.Co sie stanie jak dziecko wypije odtrutkę na wampiryzm? 4.Gdzie można najczęściej spotkać wampiry? 5.Gdzie można kupić wodę kolońską? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
2.Nie może. 3.Nie może. 4.W przedmieściach. 5.W sklepach (Możesz postawić w jakimś sklepie). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki za informaje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Guest
|
![]()
1. Mogę prosić o minimalne wymagania sprzętowe(i zalecane jeśli takie są podane)?
2. Jest możliwość odpalenia bez płyty? (np. zrobienie obrazu? Jak z moją siostrą i matką gramy na zmianę to wolę oszczędzić płytkę) |
![]() |
![]() |
#525 |
Guest
|
![]()
Chyba o coś takiego Ci chodziło:
Procesor: 700 Mhz RAM: 256 Mb HDD: 2 Gb System: Windows 98SE/ME/2000/XP Na drugie pytanie niestety nie znam odpowiedzi. Mam nadzieję, że pomogłam - olliss. |
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
![]()
Niedawno przeglądałam encyklopedię wskazówek do gry i odkryłam tam informację o "dobrym kontakcie". Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi?
|
![]() |
![]() |
#527 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
simka223: Miałam taki przypadek, tylko raz. Moja simka miała przyjaciółkę. Zadzwonił jakiś koles i powiedział, że to ta przyjaciółka powiedziała mu o mojej simce. Zaprosiłam go. Zazwyczaj jak ktoś się z kimś pokłóci, jest taka czerwona, przezroczysta nakłada, na tą postać, prawda? Tutaj jest podobnie, tylko,że ta nakłada jest koloru niebieskiego. Te osoby łatwiej zaprzyjaźniają się ze sobą. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Można Alcoholem 120% np. ;] Albo UltraISO. Wystarczy poszperać trochę po necie, ja już tu nie będę się rozpisywać, bo z tego sposobu korzystają również osoby z pirackimi wersjami gry. Zresztą i tak dawno nie robiłam obrazów, więc niezbyt pamiętam jak to się robi ;x Ale taka możliwość jest na pewno - poszukaj w googlach, tam tego jest na masę :p Edit: Ooo, dopiero teraz zauważyłam datę twojego pytania <zapłon> ;x Pewnie do tej pory już sobie poradziłaś... ;d Ostatnio edytowane przez beliel : 08.09.2007 - 15:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Guest
|
![]()
Dlaczego warto? Dlaczego nie?
![]() |
![]() |
![]() |