|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jeżeli najedziesz myszką na ten przycisk to wyskoczy ci tam taki dymek z wyjaśnieniem funkcji.
Ten przycisk przenosi cię do przeglądu mapy. Wie ktoś czy w th3 istnieją zjawiska atmosferyczne, albo czy są pory roku? Aha, ciekawa jestem jeszcze czy trójka została urozmaicona nieziemskimi stworzeniami. Ostatnio edytowane przez Sun_rise : 07.06.2009 - 17:11 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nie ma pór roku ani rzadnych zjawisk niestety...
Mam pytanie w jaki sposob mozna wrzucic wlasna muzyke do gry tak jak to bylo mozliwe w the sims 2.. bo probowalam i nie moglam znalesc .. |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
kółku, po pierwsze ;p
to jest przelacznik na widok z miasta, jesli chcesz gdzies sie wybrac. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A ten niebieski sim? W lewo od tego miasto/dom?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
gdzie znajde kwiat życia albo kwiat śmierci??
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
przybliża kamerę na aktywnego sima
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
bla, takie pytanie są bezsensowne, wystarczyło by kliknąć na to, i już byś wiedziała co to znaczy...
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
dlaczego podczas tworzenia sima wyskakuje mi okno CCC i jakis tam blad. gra sie wtedy zawiesza i trzeba resetowac komputer.
nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje, bo kiedy gram w miescie wszystko plynnie dziala, nic sie nie zacina, nawet przy najwyzszych ustawieniach. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Jak można dostać się do więzienia?
EDIT: Madelaine, u mnie Simy chudną głównie wtedy, kiedy uprawiają jogging - spróbuj .Sim musi mieć chyba przynajmniej 1 pkt. kondycji, wtedy bierzesz widok miasta, przybliżasz jakiś obszar (najlepiej w miarę daleko od domu) i wybierasz opcję "przybiegnij tu truchtem". Ostatnio edytowane przez sympathique. : 07.06.2009 - 18:00 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Pytanie:
Czy w TS3 są sklepy do których można wchodzić?? Albo czy można robić własne sklepy lub prowadzić biznes jak w TS2 WB??? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|