![]() |
#532 |
Guest
|
![]()
Chemia...chodzi ci o ten piorun w kontaktach/interakcjach?
To więc... najlepiej w "Co kręci i co odrzuca" zrób żeby było takie samo. Tylko ważne, żeby Sim był wampirem a Simka była zwykła. Ugryź Simkę wampirem i powinny pojawić się 3 pioruny ![]() Pozdrawiam PS. No, przynajmniej u mnie tak było xD |
![]() |
![]() |
#533 |
Guest
|
![]()
jak w nocnym życiu grać w pokera? klikam a nad simem pokazuje sie skreślony banknot... moi simowie mają na koncie 60000 simoleonów więc co jest nioe tak?
hm.... to zastanawiające... bo jak teraz... po kilku randkach po ślubie i w ogóle (kilka dni później)klikam na pokera to mogę grać normalnie... w sumie to się cieszę bo problem mam z głowy... ale dlaczego wtedy się nie dało to ja nie mam pojęcia... :? :/ OdFever: Używaj opcji Edytuj ![]() Ostatnio edytowane przez stagnacja : 17.12.2007 - 19:13 |
![]() |
![]() |
#534 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak sprowadzić panią Zadecką do naszego domu? Chcę ją załatwić piorunem raz na zawsze! Chyba że nie zapiszę gry i będę ją torturować. :smirk:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie otóż mam grę the sims 2 i chce zainstalowac sobie jeszcze sims 2 NŻ jak instaluje jest 100% pokazuje mi komunikat że the sims 2 sprawdzi czy jest aktualizowane no i naciskam OK i jest wystąpił błąd podczas procesu aktualizacji Instalacja zostnie przerwana prosze pomozcie bo kideys wgralem NŻ ale była reinstall systemu
|
![]() |
![]() |
#538 |
Guest
|
![]()
kilka pytań:
1-czy jest jakiś kod który daje chemię między dwojegiem simów między którymi tej chemii nie ma? 2-czy można zrobić tak żeby w jakiś magiczny sposób simy się nie wkurzały jak coś im stoi na drodze i nie mogą przejść tylko jakoś to omijali? 3-czy da się tak żeby nastolatka całowała się z dorosłym? pzdr |
![]() |
![]() |
#539 |
Guest
|
![]()
Mam tą grę ale nie powiem ci bo nie interesuje sie tam wampirami raczej ich unikam xD
|
![]() |
![]() |
#540 |
Guest
|
![]()
ku.wa, wnerwiasz mnie już, alexandra czy jak ci tam. Piszesz to samo w paru tematach, już w jednym ci na to odpowiedziaqłam, tylko, że to było dawno. miłego szukania. "pzdr."
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |