|
|
#541 |
|
Guest
|
Ja miałam zdarzenie,które mi się nigdy takie nie przydażyło.A więc tak.Weszłam do rodzinki w Miłowie.Simka stała się Simorośliną i wzięłam "Wyhoduj Dzieciorośl".No i "wyhodowała",ale jakoś inaczej.Dziecko było niewidzalne!Wzięłam drugi raz to samo,ale się zacięło.A teroz to co mi się nigdy nie przydażyło.Zminimalizowałam grę(bo mam w oknie)i wcisnęłam Ctrl+Alt+Delete.No i w menadżeru zadań wyłączyłam grę.Ale jak włączyłam nie było Miłowa!Tak samo w Działoszynie.Nigdy nie przydażyło mi się to,że wyłączyłam menadżerem mi się miasto usunęło i naprawdę żałuję,że tak się stało. ;(
|
|
|
|
|
|
#542 |
|
Guest
|
Nie czytałem większości z postów i niewiem czy ktoś o tym napisał.
Pewnego dnia w Miłowie zamieszkał mój sim w domu daleko od "centrum" miasta. Rozrywke miałem tylko w 50% zapełnioną ,a mój sim miał marzenie kupna lunety czy teleskopu. No to kupiłem mu tą lunete czy teleskop i patrzałem (W DZIEŃ) przez teleskop. [JUŻ WAM MÓWIE ,ŻE TO NIE JEST UFO]. I tak patrzy , patrzy pół godziny (w czasie simów , czyli bez przyśpieszenia 30 sek.) , w chmurce (nad simem,pokazuje o czym mówi ,w tym przypadku na co patrzy) pojawia sie krzaczek , drzewo ponownie krzaczek a potem ... MORTIMER ĆWIR. Mój sim odszedł od teleskopu i zrobił sie taki yyy... powiedzmy nieśmiały , przestraszony . Po chwili przychodzi Ćwir to mojego domu i mnie zaczyna policzkować ,czy coś w tym stylu. Kiedy mnie zlał to se idzie. Ja se myśle Ćwir-Świr. I jeszcze raz patrze przez teleskop i wszystko sie powtarza ale kiedy przyszedł jeszcze raz to z nim pogadałem i umieściłem w pokoju i zamurowałem i podpaliłem i umarł "świr" potem go utopiłem w jego domu jak wszedłem do jego parceli. I spokuj.
|
|
|
|
#543 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
), tzn. musi mieć opcję "Śpij w piżamie/bieliźnie". Jeśli jest ta opcja, dajesz "Odpręż się", nie zwracając uwagi na to "Śpij w...". Po prostu ta opcja musi tam być. Wtedy robisz, co trzeba i simka zajdzie w ciążę. Jeśli nie chce się jej spać, nie będzie w ciąży (CHYBA facet też musi być śpiący - ale simka na pewno) U mnie tak jest.
|
|
|
|
|
#544 | |
|
|
Cytat:
), tzn. musi mieć opcję "Śpij w piżamie/bieliźnie". NIE może być wyspana. Jeśli jest ta opcja "Śpij", dajesz "Odpręż się", nie zwracając uwagi na to "Śpij w...". Po prostu ta opcja musi tam być. Wtedy robisz, co trzeba i simka zajdzie w ciążę. Jeśli jest wyspana, nie będzie w ciąży (CHYBA facet też musi być śpiący - ale simka na pewno) U mnie tak jest.
|
|
|
|
|
#545 |
|
Guest
|
Moja simka miała humorek cudny,po 2 minutach(ludzkich)zły i umarła.
|
|
|
|
#546 |
|
Reputacja: 15
|
PRZECZYTALAM WSZYSTKIE POSTY UFF!!!
TO TAKIE MECZACE ALE NA RZADEN NIE MOGE ODPOWIEDZIEC BO DOPIERO ZA GODZINE BEDE MIEC TS2 A NAWET NIE WIADOMO CZY SIE ZAINSTALUJA ;(
|
|
|
|
|
|
#547 |
|
Reputacja: 13
|
|
|
|
|
|
|
#548 |
|
|
Sorry, że poprzednio napisałam dwa posty - to było niechcący
![]() Nie bijcie...
|
|
|
|
#549 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 |
|
Reputacja: 15
|
Hej! Ts2 Sie ZainstalowaŁy Ale Sie Troche Zacinaja
(np. Jak Przewijam Obraz) Ale I Tak Sie Ciesze I Pamietam Ze Mnie Tez Zdarzylo Sie Cos Dziwnego Ale Nie Pamietam Co Jak Sobie Przypomne To Napisze
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 38 (0 użytkownik(ów) i 38 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|