Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.01.2011, 15:22   #1
jatomamx3

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Anie tak właśnie. Rodzili mi się sami chłopcy

Saheli przyznam żę świetna historia ! miło się czytało Pytanie... jak robisz że zdjęcia mają taki blask ?;>
jatomamx3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.01.2011, 11:08   #2
Temperance
Guest

Cytat:
Napisał jatomamx3 Zobacz post
Pytanie... jak robisz że zdjęcia mają taki blask ?;>
Wydaje mi się, że Saheli019 miała włączoną jakąś lampę (w grze za simami i dzięki temu jej zdjęcia mają taki blask. Dla porównania dwie fotki:

Nie mam pewności czy mogłam to jeszcze napisać, bo nie jest to związane z PZ, ale było tu takie pytanie, więc...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 15:44   #3
Saheli019
Guest

Eee....Blask?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 17:02   #4
Porando
Guest

Eey,dlaczego,gdy adoptuję dziecko (nie chce partnera xd),to jest tak jak tak jakiś robal ? ma głowe i nogi,ale brzucha nie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 17:46   #5
jatomamx3

No blask...;d;d;d tam gdzie np. biały..albo liscie tez sie swieca na jednym zdjeciu ;p

Ej ale motyw Na moją domowke przyszedl Mroczny twierdzi ze jest zaproszony

Jeszcze jedna sprawa... Jak wiecie Agnieszka urodziła synka Nicolasa...potem urodziła kolejnego Kamila ([*] ) i córkę Alessandrę [foto powyżej].
I tu pada moje pyt. O co chodzi z tym że sim wpada w ciemną przestrzeń i nie może wyjść ?! .... Kamil tam wpadł i widziałam go tyle co na zdjęciu niżej.

jatomamx3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 17:59   #6
Saheli019
Guest

*Jatomamx3*-nie mam pojęcia czemu tak swieci...
*Porando*-winny jest jakiś dodatek np.ubranie. Zmień strój Sima i bedzie ok. Mnie sie ostatnio ciągle tsak zdaża bo mam bluzkę i buty,które są też o berbeci,więc je zniekształaca. Ostatnio mam też problem z niemowlakami,bo jak Simka wraca ze szpitala to trzyma na rekach dziecko-widmo: poprostu dziecka nie widać. Tylko nad Simka widnieje dłuuuuuuga ręka. Wygląda to dziwnie. Co gorsza jak odłoży się dziecko,to nie da sie na nie kliknąć,musze wtedy za pomocą rodziców zdmuchiwac świeczki by niemowlak stał sie berbeciem. Troche to wkurzające,ale da sie zyć...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 18:22   #7
Porando
Guest

Aha,czyli mam zmienić dziecku ubranie ? A tak pozatym - Masz śliczne ubranka i simy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 20:09   #8
Saheli019
Guest

*Porando*-jeżeli twoje dziecko wygląda jak berbeć Elviry i Wiliama Slayer,które pokazałam na zdjęciu kilka postów wcześniej to tak.
Dziękuje

Heh,brat mój sie pochorował więc cały dzień to ja królowałam przy komputerze,a że lubie grać na pszyśpieszonych obrotach w mojej rodzince wszyscy szybko dorastają i wogóle dużo się dzieje.

Na początek coś o Suri i Don Diego-staruszkowie przeszli na emeryture i przeprowadzili się do małego mieszkanka by zrobić miejsce dla rodziny Esmeraldy. Niestety niedlugo potem odeszli do lepszego świata.
Ciekawe co oznacza yeti na transparecie Don Diego ?

U Esmeraldy w życiu zawżało. Po tajemniczej śmierci Hamminga i narodzinach małej Haila Li w konkury zaczeło udeżać mnustwo adoratorów. Jednym z nich był niejaki Ashton. Niestety Esmeralda odprawiła go z kwitkiem gdyż nie czuła nic wiecej do niego prócz przyjażni. Ashton wściekły na Esmeralde wyrzucił ją chamsko z domu krzycząc,że tyle dla niej zrobił.Niestety Esmeralda nie domysliła sie się o co mu chodziło.

Umęczona codzinnością postanowiła wyskoczyć na impreze do Kujona. Tam przyplątał się do niej niejaki Xavier Shmit. Poprosił do tańca a potem postawił obiad.

Oczywiście nie obyło się bez fontanny drinków. Zamroczeni alkochole kochankowie posuneli sie dalej co skonczyło sie tak...

Po takiej upojnej nocy Esmeralda wiedziała juz,że znalazła mężczyzne swojego zycia. Kolejne dni upływały kochankom słodko i beztrosko,aż pewnego razu podczas wycieczki po mieście Xavier oświadczył sie Esmeraldzie. Ślub,który odbył się tydzień pózniej był wielkim wydazeniem,o którym pisali nawet w gazetach.

Za jakiś czas Esmeralda odkryła że oczekuje dziecka. I tak urodziła się mała Antonina. Xavier nie mógł oczu oderwac od małej.

Haila Li w tym czasie stała sie już starszakiem,ale niestety nie odziedziczyła ani ksztyny urody po mamie. Mozna smiało powiedzieć,że to wykapany tatuś,dlatego wole nie wstawiam jej fotki...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 20:28   #9
Porando
Guest

omg...jak Justin Bieber XD Gdyby tylko brązowe włosy... Ale powiedz mi,SKĄD TY ŚCIĄGASZ TAKIE ŁADNE CIUCHY I FRYZURY !! ;dd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2011, 22:09   #10
anie_1981

No właśnie miałam o to samo spytać...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania