|
|
|
|
#1 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Cytat:
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
||
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 15
|
U mnie czwórka budzi bardzo mieszane uczucia
![]() Najpierw, jeszcze przed pierwszymi newsami, świeżo po zapowiedzi byłem mega podjarany. Potem pokazali pierwsze obrazki i pfff... nie lubię Potem był ten cały simscamp, jakieś nowości i w ogóle, znowu się podjarałem. A teraz stwierdzam, że jednak nie na to czekałem, a te wszystkie emocje tak skomplikują grę, że już nie będę w stanie utrzymać w ryzach przyzwoitości żadnej większej rodzinki Jedyne co mi się podoba to to, że simy wreszcie będą miały pamięć i będą kojarzyły simów i relacje, jakie kiedyś ich łączyły! tylko żeby to nie działało znowu przesadnie - że rozwodnicy się nienawidzą czy coś takiego Ostatnia nadzieja w dużym mieście, bez żadnych króliczych nor no i w rozbudowanym trybie budowania. Chce tam mieć cały constrainfloorelevation w łatwych do użycia suwaczkach!
|
|
|
#4 |
|
|
Też zaczynam mieć duuże wątpliwości co do tej gry... Sim lubi różowy? ma różowe gacie i jest happy. Zmieniam gacie na żółte - depresja. Przynajmniej mam nadzieję, że aż tak tego nie spierdzielą.
@up - idź robić Tuckerów, a nie się wypowiadasz tutaj!
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 15
|
@up: napisze człowiek sobie raz coś na forum i od razu kosa.
całe życie pod górę :p Na szczęscie na horyzoncie jest dobra alternatywa do simsów - gta v Ostatnio sobie zadałem wlasnie takie pytanie - dlaczego wciaż tkwie przy simach, skoro doprowadzają mnie momentami do szału? to chyba przez sentyment i setki godzin spędzone nad każdą z częsc. To chyba taka miłość mimo wszystko
|
|
|
#6 |
|
|
Miłość bywa trudna...
A ja stale sobie obiecuję, że nie zakocham się w czwórce!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Wy tylko potraficie narzekać.
Mi to zdjęcie nasuwa dwa słowa - Merry Christmas ? Po co te lampki http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2013/08/mmm.jpg Źródło: DOTsim Edit: Przeglądnąłem wszystkie polskie fora i wszystkie mają narzucony ten sam temat :x Porozmawiajmy nt. oczekiwań dot. dodatków i akcesorii Ostatnio edytowane przez Damian : 28.08.2013 - 20:32 |
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Gra będzie świetna i tyle. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Cytat:
No ja nie wiem jak teraz jest w gaming industry, ale chyba kiepsko. The Sims było świetne, The Sims 2 wręcz genialne i do dzisiaj gram. Jednakże jeśli odgrzany kotlet w kiepskiej oprawie to wszystko, na co Maxisa stać(a jak na razie tylko o tym pierdzą nonstop) to nie martw się, zostanę przy dwójce. W końcu tak też zrobiłem w przypadku katastrofalnej trójki. ![]() Czekam aż gra wejdzie w fazę beta, wtedy wyrobię sobie pełne zdanie na ten temat. Ostatnio edytowane przez Caesum : 29.08.2013 - 00:00 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|