Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.07.2007, 13:22   #561
Vegeta

Reputacja: 15
Domyślnie

Nier To Nie Byl Dziwak Mial Na Imie Anatol Czy Jakos Tak....ale To Nie Dziwak

edit. No To Jednak Dziwak Wybaczcie Ze Pisze Post Pod Postem Ale Mam Taki Odroch I Nie Robie Tego Zeby Sobie Nabijac Posty Bo Mnie Nawet Nie Obchodzi Ile Mam.....

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<

Ostatnio edytowane przez puppet : 13.07.2007 - 10:40 Powód: łączenie postów.
Vegeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.07.2007, 15:53   #562
Simka_13
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

A mi sie taka rzecz przytrafiła ,nie wiem czy to jest normalne czy nie ale ja tak nigdy nie miałam.....mianowicie:w mojej rodzinie miałam małe dziecko no i jak tym małym dzieckiem kliknęłam na siebie to była opcje dorośnij :/ kliknęłam a tu automatycznie dziecko stało sie nastolatkiem a nie dzieckiem O.O trochę dziwne nie ?? Albo kupuje rzeczy na przyjecie urodzinowa a tu nagle jak złapałam krzesło aby je przenieść ...Zniknęło !!!Potem na drugi dzień idę na drugie piętro do łazienki patrze ...krzesło jest !! Dziwne trochę ....a ja sie tego krzesła tak naszukałam :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2007, 23:36   #563
Rocket

Reputacja: 11

Moja simka jest w ciąży i ma mdłości na kiblu siedziała jej córka to bełtła na córkę . To się nazywa dziwne zdarzenie.
stare 13.07.2007, 16:28   #564
Gacia90
Guest

Cytat:
Napisał konrad2310
pisałem o tym już w innym temacie- sprawdźcie co sie stanie jeśli zdesperowany sim skorzysta z kuli simo sensalia(czy coś takiego) do zmiany aspiracji... kiedy ja moją simką (aspiracja czerwona) chciałem zmienić to sie zmieniło w miłość do pieczonego sera.
Najfajniejszy efekt jest jak się używa tego urządzenia do zmiany pogody przy "czerwonej aspiracji", z nieba lecą ogniste kule
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2007, 09:26   #565
kapiszoneczka001
Guest

Amoja simeczka kiedyś jadła nieświeże jedzenie!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2007, 11:56   #566
Chmelcor
Guest

A ja mialem w dziwakach takie dziwne zdarzenie.
No wiec ten blondas chcial byc zombi, wiec go zabilem.
Kiedy umieral to nagle rodzilo sie dziecko(ten obcy), a zaraz potem patrze drugie dziecko!
Potem zrobilem zombi z tego blondasa, a on mial pragnienie byz porwanym przez obcych.

Moze to nie dziwne, ale to wszystko zdarzylo sie tak naraz .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.07.2007, 21:10   #567
ultraviolence

Reputacja: 10

A mnie niedawno zdarzyło się coś takiego: Grałam sobie babką stworzoną przeze mnie i zaprosiłam jej przyjaciółkę. Spytała, czy może przyjść z zaprzyjaźnioną osobą no i dałam "tak". Przylazła z Donem Lotario, a ten zaraz po przyjściu otworzył mój śmietnik i zaczął najnormalniej w świecie się "stołować" ;O Potraktował mój śmietnik jak stołówkę
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 15:58   #568
trawa_morska
Guest

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Musze się podzielić smutną wiadomością: otóż Wacuś już do mnie nie przychodzi.

A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko ! Sprawdzam w drzewie genealogicznym... jest Obcy Technik. Dlaczego nie mam kosmitka??
widocznie Twoj sim ma silne geny

Cytat:
Napisał sara lee
Ojcem moich ufiątek też jest Obcy Technik! :\ Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że on jest okropnie brzydki!!! Wszystkie małe ufiki mają przez to albo ogromniaste oczy, albo płaski nochal ;( A najgorzej jest jak mają i jedno i drugie :wacko:

wg mnie te kosmoludki sa fajowe

Cytat:
Napisał Andromeda
Hej, czy wy też tak macie, że jak wam ufo porwie sima, to ojcem tego zielonego bachora jest Obcy Technik? U mnie już 11 razy simów porwało i za każdym razem Obcy Technik jest ojcem!
Ja tak mam. Po prostu Obcy Technik uwielbia zapladniac facetow z Ziemi

Cytat:
Napisał mar(tunia)
U mnie było cos takiego: rodzice i nastolatek poszli do szkoły i pracy. Czas przyspieszył. Nagle zwolniło, myślalam, że już wrócili z pracy/szkoły. Nie było jednak samochodu nie było. Nagle biegnie jakiś dziadek i przewraca mi kosz na smieci. Moi simowie musza go stawiać,a smieci wrzucac z powrotem do kosza. I tak w koło Macieju codziennie.
to juz urok Milowa

Cytat:
Napisał Simuś
Dziwy.1.
Ja raz miałem dwoje simów i dałem im się zabawić (nie postarać się o dziecko) i potym babka biegała do klopa wymiotować a w chmurce miała nocniczek dziecka...
Nie urodziła dziecka ale biegała do klopa co dziennie....i ciągle miała ten nocnik....
Niewiem czy by wyzdrowiała bo złapałem wirusa:-(
normalnie urojona ciaza

Cytat:
Napisał trawka
mam pytanie: simy na widok dona lub niny gwizdaly wzdychaly itd. czy jest taka mozliwosc ze np. urodziny mi sie jakis sim i tez beda za nim szalec? lub dziecko niny i dona tez bedzie takie ladne jak oni i bedzie poodbac sie innym simom??
moj sim Paweł Paweł byl nakierowany na romanse i jak juz zaliczyl z kilka simek (czasami simow ) to inne wlasnie wzdychaly na jego widok. ustatkowal sie, gdy zaczal miec w marzeniach bara-bara z roznymi 20 simami i ozenil sie z pokojowka a teraz ma trojke dorodnych dzieci. niestety z 10 simow go kocha wiec trzeba uwazac zeby nie calowal zony i itp publicznie bo ciagle ktos przybiega i go policzkuje najgorzej jest jak sie wita ze swymi kochankami, bo witaja sie calujac i wtedy zonka sie wkurza

Cytat:
Napisał AleX
A mi sie zdazylo cos takiego : gralam sobie siostrami Kaliente. Dina brala kapiel a Nina byla w kuchni. Nagle do domu wszedl zlodziej. Kazalam Ninie zadzwonic po policje. Kiedy policja przyjechala i policjant zacza sie bic ze zlodziejem Dina wyskoczyla z wanny i na golasa pobiegla patrzec jak sie bija. Pozniej jak policja zabrala zlodzieja to Dina sie przebrala w ubranie. Glupie nie ??
to akurat nic dziwnego, zawsze jak przychodzi zlodziej to simy rzucaja wszystko co robia i nie wracaja juz do tego. policjant sie rzuca na zlodzieja a nasze simy mu kibicuja. niestety u mnie kilka razy policjant przegral

Cytat:
Napisał HAMER
A ja wczoraj zostawiłam grę i wyszłam z pokoju, wracam, najpierw słysze jakieś dziwne dżwięki, potem patrze a moja simka stoi w wannie i udaje ze płynie odpychając sie wyimaginowanym kijkiem, spiewając przy tym jakieś żeglarskie piosnki. było super komicznie, i stało się to u mnie pierwszy raz. ;(
to tez normalne, dzieci i nastolatki lubia sie bawic w wannie w piratow

uff, udalo mi sie przeczytac wszystkie posty
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 16:08   #569
trawa_morska
Guest

bedzie post pod postem, ale teraz jak juz przeszlam przez wszystkie strony to teraz beda moje dziwnosci

to sie pewnie komus juz zdarzylo ale mi pierwszy raz. jeden z moich simow wpadl w straszna depresje i nagle pojawila mu sie w rekach szczotka z namalowana buzia i zaczal do niej mowic, calowac ja i z nia tanczyc
w koncu go latajacy terapeuta wyleczyl

co do opiekunek to jako pracujacy rodzice zamowilismy opiekunke na dostosowywanie sie do godzin pracy. popracowala jeden dzien i juz sie jej nie chcialo. wiec kolejnego dnia zamowilismy nastepna i znowu to samo. koniec koncow mieszkaly u mnie 3 opiekunki i ani nie chcialy sie zajmowac dzieckiem ani pojsc sobie. na ulicy przed domem staly ich trzy samochody i tamowaly ruch. straszne. nie dosc ze zajmowaly mi moje dobre lozka i nie chcialy wstac dopoki sie nie wyspia, ze o zajmowaniu lazienki i wyjadaniu nie wspomne. a jak balaganily! byly strasznie wkurzajace, w koncu je usunelam kodem moveobjects, tak samo jak ich samochody. od tego czasu na wszelki wypadek zatrudniam opiekunki tylko na jeden dzien

trzecie zdarzenie to tak jak Longerowi, jeden z simow ktorymi gralam (jakis kaliente) pewnego dnia po wyjsciu z basenu przestal normalnie chodzic tylko plywal. wszedzie. po ogrodku, po pokoju, po kuchni. smiesznie bylo jak bylo widac tylko jego glowe i rece i slychac dzwiek plywania. ale po pewnym czasie zaczelo mnie to wkurzac. plywal mniej wiecej tydzien, potem mu samo przeszlo.

ten sam sim jakis czas pozniej, gdy wyszedl poogladac obloki, dostal w leb meteorytem i tyle go bylo. a mial sie nastepnego dnia zareczac z bianka. moze to jej rodzina (montekowie) przewidziala to i zeslala ten meteoryt w kazdym razie to bylo niezle
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.08.2007, 10:41   #570
adka
Guest

Wink Odp: Dziwne zdarzenie

Cytat:
Napisał nika1990
mam cosik dziwnego co chyba się nadaje do tego tematu,a mianowicie to,że mój sim się pienił!:/ no właśnie....brał kąpiel z bąbelkami.Ja to skreśliłam,bo musiał iść do szkoły.Potem z tyłka leciała mu piana!!!dopiero gry weszłam na okolicę i znowu na moją rodzinkę wszystko było ok.Bałam się straasznie,że pozostanie mu miano ,,pieniacza'' hehe...beka ogólnie była z tego...szczególnie jak poszedł spać.Spał a unosiły się bąbelki

ja jak simce na parceli publicznej kazałam wejść do basenu to wskoczyła i potem cały czas nawet ja wróciłam do domu i wychodziłam z rodziny to potem dalej leciała jej ta piana to było dziwne i zniknęło kiedy simka została emerytką xP
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania