![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Jak chcecie zdobyc duza slawe odrazu to to lustro wam sie przyda http://www.millenniumsims.com/objects/zips...agicMirror2.zip
Pozdro |
|
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#53 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
- oczywiście, że kupuje się go w trybie kupowania w grze (po wcześniejszym ściagnięciu z netu, rzecz jasna) ![]() - nie, opcje nie są po polsku (to w końcu niemiecka strona ![]() - przeczytaj oipisy poszczególnych drzwi, to się przekonasz (co prawda są po niemiecku, ale domyślić się można ![]() - no, to po prostu łóżko, tyle że piętrowe - nie bardzo rozumiem pytanie ![]() ![]() |
||
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Najłatwiej jest śpiewać na karaoke, ale do tego trzeba inwencji i charyzmy.
|
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Witam
Moja simka jest juz Gwazda ale dzieki temu lustrze http://www.millenniumsims.com/object...gicMirror2.zip I przychodzi do mnie jakis fanatyk heheh |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
ja dalej nie wiem jak zdobyć sławę dalam usposobienie na max zprosiła gwiazde do domu a gwiazdek nie mam prosze pomocy
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
ja z pewnej stronki ściągnęłam sobie taką księgę zaklęć i wzięłam czarne róże i to co potrzeba, i wyczrowałam sobie sławę :]
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
ale młode gwiazdy musze ostrzec UWAGA NA FANATYCZNYCH WIELBICIELI!!To dranie, kiedzs mialam kilka nagrd na specjalnej polecyce , a on w nocz wkrad sie i yabra mi wsyztkie nagraodz!!!!!!!!!Mialam chce gođcia zabić!!!!!!!!Jeśli masz dom to zrób sobie [przetrzcionek z ładnymi drzwiami a zaraz potem (pod warunkiem że jesteś samotną gwiazdą) wbuduj takie specjalne drzwi tylko dla gwiazd.
|
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Fajnie sobie wyczarować sławę.Jednego dnia jesteś bezdomnym żebrakiem,a drugiego pływasz w luksusach.Kupujesz i robisz tego czego nie mogłeś
![]() P.S-Mam nareszcie moje gry!Tzn: TS balanga,Diablo 2 i jeszcze płyty z piosenkami!właśnie jednej słucham.Chciałabym zostać gwiazdą piosenki tak jak simy..... |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|