Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.02.2004, 12:15   #51
kaczor_TheSims
Guest

Domyślnie

Jak chcecie zdobyc duza slawe odrazu to to lustro wam sie przyda http://www.millenniumsims.com/objects/zips...agicMirror2.zip

Pozdro

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.02.2004, 13:55   #52
dona
Guest

Domyślnie

Cytat:
Może akurat skończył im się nakład - idź i zobacz jeszcze raz
A co do tego obrazka, dającego max. przyjaciół, to wchodzisz na
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm potem w downloads, potem w Verschiedenes (strona 3) i na samym dole możesz go znaleźć
mam pytanie Galazek na tej stronie jest obraz z taką gwiazdą to ten obraz przynosi popularnos i czy klikasz na niego w internekie czy w grze go kupujesz a i czy te opcje są wpolskiej wersji na tym obrazie i po co są te drzwi?????A i to łuzko dwu pietrowe to po co ???

stare 25.02.2004, 14:08   #53
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by dona@Feb 25 2004, 02:55 PM
Cytat:
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm potem w downloads, potem w Verschiedenes (strona 3) i na samym dole możesz go znaleźć
mam pytanie Galazek na tej stronie jest obraz z taką gwiazdą to ten obraz przynosi popularnos i czy klikasz na niego w internekie czy w grze go kupujesz a i czy te opcje są wpolskiej wersji na tym obrazie i po co są te drzwi?????A i to łuzko dwu pietrowe to po co ???
- tak, to ten obraz
- oczywiście, że kupuje się go w trybie kupowania w grze (po wcześniejszym ściagnięciu z netu, rzecz jasna)
- nie, opcje nie są po polsku (to w końcu niemiecka strona )
- przeczytaj oipisy poszczególnych drzwi, to się przekonasz (co prawda są po niemiecku, ale domyślić się można )
- no, to po prostu łóżko, tyle że piętrowe - nie bardzo rozumiem pytanie

stare 25.02.2004, 14:23   #54
dona
Guest

Domyślnie

Cytat:
QUOTE (dona @ Feb 25 2004, 02:55 PM)

- tak, to ten obraz
- oczywiście, że kupuje się go w trybie kupowania w grze (po wcześniejszym ściagnięciu z netu, rzecz jasna) 
- nie, opcje nie są po polsku (to w końcu niemiecka strona  )
- przeczytaj oipisy poszczególnych drzwi, to się przekonasz (co prawda są po niemiecku, ale domyślić się można  )
- no, to po prostu łóżko, tyle że piętrowe - nie bardzo rozumiem pytanie 
Dzieki Ci Galazek

stare 26.02.2004, 19:21   #55
MaRtAaA
Guest

Domyślnie

Najłatwiej jest śpiewać na karaoke, ale do tego trzeba inwencji i charyzmy.

stare 27.02.2004, 12:45   #56
kaczor_TheSims
Guest

Domyślnie

Witam
Moja simka jest juz Gwazda ale dzieki temu lustrze http://www.millenniumsims.com/object...gicMirror2.zip

I przychodzi do mnie jakis fanatyk heheh

stare 27.02.2004, 15:05   #57
ana
Guest

Domyślnie

ja dalej nie wiem jak zdobyć sławę dalam usposobienie na max zprosiła gwiazde do domu a gwiazdek nie mam prosze pomocy

stare 27.02.2004, 16:15   #58
Joniss
Guest

Domyślnie

ja z pewnej stronki ściągnęłam sobie taką księgę zaklęć i wzięłam czarne róże i to co potrzeba, i wyczrowałam sobie sławę :]

stare 27.02.2004, 18:52   #59
Alicja Z.
Guest

Domyślnie

ale młode gwiazdy musze ostrzec UWAGA NA FANATYCZNYCH WIELBICIELI!!To dranie, kiedzs mialam kilka nagrd na specjalnej polecyce , a on w nocz wkrad sie i yabra mi wsyztkie nagraodz!!!!!!!!!Mialam chce gođcia zabić!!!!!!!!Jeśli masz dom to zrób sobie [przetrzcionek z ładnymi drzwiami a zaraz potem (pod warunkiem że jesteś samotną gwiazdą) wbuduj takie specjalne drzwi tylko dla gwiazd.

stare 05.03.2004, 12:44   #60
Gumka
Guest

Domyślnie

Fajnie sobie wyczarować sławę.Jednego dnia jesteś bezdomnym żebrakiem,a drugiego pływasz w luksusach.Kupujesz i robisz tego czego nie mogłeś

P.S-Mam nareszcie moje gry!Tzn: TS balanga,Diablo 2 i jeszcze płyty z piosenkami!właśnie jednej słucham.Chciałabym zostać gwiazdą piosenki tak jak simy.....

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania