![]() |
#52 |
Reputacja: 9
|
![]()
Ja tez mam 5 gwiazdek z pomoca obrazka i fanatyczny wielbiciel mi przychodzi ale nie jestem zabardzo tym uszczesliwiona
![]()
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
a skądś można byl ściągnąć taki bajer,że z fanatycznym ma siem więcej interakcji, tylko gdzie to bylo...
![]() ![]() ![]() a tak by the way Harimatris, naprawde nie chcesz żeby siem Ci wielbiciel pojawial,naprawde... :lol: ![]() ![]() EDIT ni mam Sutek abry <_< ale moze zrobiem dmcio do konkursa i wtedy ni wiadomo... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
No wlasnie, tez fanatuk jest wkurzajacy i niepotrzebny
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
A po co mi to? Bo się nudzę! Jak mnie będzie wkurzał to go zabiję! Przydałoby mi się jakieś urozmaicenie, bo ostatnio w Simsach jakoś tak noodno... Taki wielbiciel to może być kolejna osoba do znęcania się! :lol:
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Och wy wielbiciele od 7 boleści :lol: ... Tylko by zabijać i zabijać...
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Czasami człowiek ma zły dzień i musi się wyżyć. He he he :lol: A taki fanatyczny wielbiciel to bardzo fajna rzecz jest do wyżywania się! Dobra. Nie jestem sadystką, ale czasem lubię tak się poznęcać. Nie mówcie, że wy nie! :lol:
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Poprostu kij baseballowy i walnąć fanatyków, <_< PS: Wczoraj oglądałem na MTV 3 koncerty Britney Spears w ciągu jednej nocy - cudo!
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
(Nienawidzę Britney Spears) No to jak w końcu z tym fanem? Chcę, żeby przyszedł, bo sobie fajny nóż zciągnęłam! :lol:
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Prosze o opinie : Które simsy są według was najlepsze ? Gwiazda,Wakacje czy Zwierzaki????? :unsure:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|