![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Edta, chodziło mi o to, że czasem nawet jak sobie pogadasz ze śmiercią, to i tak nic ci nie da, bo nie ma ochoty ożywiać sima
|
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
No to się nie zrozumiałyśmy po prostu-ale przyznaje ci racje
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
ten korzen rosnie w gore? mi nigdy nie urosl. musze sie przyjrzec...
co do smierci to u mnie pojawia sie po spaleniu i smierci glodowej, ale bardzo rzadko sima mi ozywia lub zamienia w zombie. zwykle mnie zbywa... co do tego autografu to gdzies na forum byly nawet fotki. trzeba poszukac ![]() niom dobrze ale wiecie cio lepiej nie schodzmy z tematu ![]() o czym to my... ![]()
#55 |
Guest
|
![]()
Nie rośnie tak szybko jak fasola, ale wyraźnie mam jedne mniejsze a drugie większe. Nadal nie można z nimi nic zrobić, ale z fasolą też choć jest już duża. Nie chcę ściągać gotoowej, bo nie ma takiej satysfakcji. Zresztą z kryształami też tak jest. Na pierwszy czekałam 22 dni i na drugi też. I mam narazie 2, bo praca nie pozwala mi na dłuższe siedzenie przy kompie.
|
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Spróbuję kogoś uśmiercić to jeszcze sprawdzę...
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
A mi śmierć przyszła
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
szkoda że ten korzeń problemu nie zmienia się w bat
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Nie zauważyliście że schodzimy z tematu.
Do mnie ten gość nigdy jeszcze nieprzyszedł, ale naprzykład jak w obecności gości się teleportowałam , albo takie tam , to gdy byłam w abrakadabrowie i kliknełam na tego gościa to moja różdzka miała wartość 195$ , a po następnym takim wybryku tylko 160$ |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|