|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
No właśnie - chodzi o najgorsze i najfajniejsze zadanie wyznaczone przez któregoś z kupców w Abrakadabrowie Katarzynko też nie wiem o co xXx chodziło... Ale zresztą nie ważne!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
wiem.teraz już wiem...........sorki.....chyba byłem nietrzeżwy (hehe)
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wiecie kiedy nie malem grzyba to mi się bardzo podobala gra ale kiedy se ściągniołem to mi się odrazu znudziła. Wolałem kiedy nie mialem go to wtedy robiłem zadania wrużki Mary i innych.
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja ściągnełam tego grzybka po to, żeby robić dużo zaklęc,mieć duzo magimonów i zeby od czasu do czasu cos w ogródku wyrosło ale jak mi sie znudzi to wykasuje grzybka i bedzie po sprawie Znów bede sie męczyć ze zdobywaniem składnikow, ale już bedzie to ciekawa robota
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dla mnie najfajniejszym zadaniem jest znalezienie lub dostarzenie jakiegoś przedmiotu
ale za to nie lubię usypiających obłoków <_<
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja lubie rozweselać simków, a nienawidze cmentarnej łamigłowki i grzybowy wyścig..
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubię zadanie że trzeba jakiś przedmiot zdobyć i go dać sprzedawcy.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja lubie wszystkie zadania. Kiedyś narzekałem, że nie mam konfetti klowna, a teraz mam i ch 13!!! Nie wiem o co chodzi w cmentarnej lamigłówce!
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubię pojedynek za sprzedawcą. To bardzo widowiskowe zadanie. Tylko dlaczego obserwatorzy biją brawo mojemu przeciwnikowi kiedy wygrywam
Najnudniejsze są dla mnie usypiające obłoki. Kiedy dostaję to zadanie to odchodzę i go nie wykonuję
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|