![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
No to w takim razie ta gra interesuje mnie jeszcze bardziej :lol:
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Bleee... ta grafika jest obleśna, ci ludzie wogóle nie mają proporcji. Ja wole ts, Singles to totalna komercha i na dodatek ściągnięty pomysł.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ściągnięty? Skąd wiesz? Poza tym myślę, że to zupełnie inna gra, choć trochę podobna. Może wreszcie skończy się monopol Maxisa na takie gry i trochę opuszczą ceny. Bo to, jakie mają teraz aż prosi, żeby kupić pirata.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Dodatki do Simsów nie są wcale takie drogie, 79zł to nie wiele, ale jak patrzeć na takiego Raymana 3 (o niebo lepsze od Simów), który kosztuje 69zł (a daje więcej satysfakcji, radości z zabawy) to Simy wypadają blado
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
No tak ale zbierzcie sobie cala kase jaka wydaliscieby na wszystkie dodatki(wraz ze zwyklym The Sims) oczywiscie oryginalne to spora sumka wychodzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Właśnie, policz Simy ze wszystkimi dodatkami, jako jedną grę. Za żadną tyle nie zapłacisz. A poza tym to chyba jedyna znana mi gra, której ceny spadają tak powoli.
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Ale skąd wiecie że Singles nie będzie miało dodatków? A Maxis z dodatkami do The Sims przesadził, powinny wyjść max. 3 dodatki i kolejna część, byłby teraz pewnie zapowiadany ostatni dodatek do The Sims 2, a tak nawet podstawki dwójeczki nie ma.
Co do wolno spadających cen gier to się nie zgodze, "StarWarsowe" gry kosztują 169zł, i ceny wolniutko spadają, tak samo FIFY, NHL i inne podobne. |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja mam nadzieję, że Singles też będzie miało dodatki, ale, że będą miały cenę niższą niż TS. A poza tym powiedziałam, że to "jedyna znana mi gra, której ceny spadają tak wolno" W "StarWars" nie gram.
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Nie kupię tego badziewia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|