![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Oj wiem z tymi głowami to prawda! Postaram się to poprawić (ale później mam dużo sprawdzianów)
|
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
No i ja
![]() Więc ocenkę dam ogółem:8/10 ![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Podobają mi sie twoje modelki. Są ładne i oryginalne, każda ma w sobie to coś... No ale zacznę od samiutkiego początku
![]() Pierwszy post : 1. Ładna twarzyczka, ale ma za jasne oczy. Reszta ok, nie mam się do czego przyczepić ![]() ![]() 2. Tej nie widać za wyraźnie ;( Ale rysy twarzy ma nawet ładne, makijażu nie da sie dojrzeć za dokładnie... Takie 7,5/10 ![]() 3. Bardzo mi się podoba. Najładniejsza z tych. Wszystko ładnie się ze sobą komponuje... Ta ruda ![]() Na początku simka była dosyc blada, ale ładna ![]() Nastepna... Lien jest śliczna! Taka sweet ![]() No, a twój najnowszy post z simkami... Takie szczupłe twarze... Ale to mimo wszystko dodaje im uroku... ![]() Julia łądna, aczkolwiek nie podoba mi się to przedłużenie maxisowych włosów. Makijaż, oczy, skin - reszta w porząsiu ![]() Madonna nawet podobna, ale... chyba nie ma takiego podbródka? ![]() ![]() Jennys podoba mi się ![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
wszystkie mi się podobają, Madonna jest nawet podobna a najładniejsza jest ta "blada" (kiedy jeszcze była blada) xP
|
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Drodzy panowie i panie, ekhem, dostałam wredoty i weny twórczej! A więc jestem wredna i na żer Wam daję makijaż, tyle, że maikijaż nie byle jaki! Bo różowy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Mejkapik ładny, mimo że rózowy. Szminka mi sie podoba
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Mi sie ten makijaz nie podoba. Jest jakis rozmazany i zbyt rózowy. Zresztą moze na ładnej simce wyglądałby ładnie, ale tak to jest brzydki.
Ostatnio edytowane przez riannon : 01.04.2006 - 13:59 |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Ocenie ostatnia partie. (nr 1,2,3)
Madonna, nie wydaje mi sie za bardzo podobna, otoz fryzura i make-up jest idealny. Simka nr. 1 wszystko byloby perfekt gdyby nie ta fryzura... I ostatnia, ta jej twarz... nie zabardzo udana. Ogolnie to ok. Z make-up nie taki zly. Otoz podoba mi sie odcien cieniu do powiek, jednak kolro rozowy nie jakos przechodzi... A czemu nei ma rzes? A szkoda. I ogolnie grafika tez nie szczyci sie poza. (nie widze detalow, zdjecia zrobione z daleka... itepe...) Zdjecia moglybybyc z bliska? Ostatnio edytowane przez Aϊda : 31.03.2006 - 18:52 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|