![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Niedługo będę mieć WB ,więc mam parę pytań ,których nie zauważyłam wcześniej :
1.Czy jest ustalony szef sklepu ,czy to cała rodzina i czy można sobię tą funkcję przekazywać? 2.Jakie towary można sprzedawać? 3.Czy rodzina może obsługiwać,czy trzeba kogoś zatrudnić? 4.Ile maxymalnie może być "działów" sklepu ? ![]() Z góry buziaki za odpowiedź :* |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie: Czy jak zarejestruje samo WB to będe mógł ściągać dodatki z thesims2.com???
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Też mam pytanko, można mieć normalną prace (np sportowiec ) i do tego mieć własny sklep??
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
I ja mam pytanie. Zamierzam kupić ten dodatek, ale nie wiem, jak potem będą mi działać (czy się będą przycinać itp.). Podam parametry kompa:
WinXP Pro Pentium 4 2.4GHz 768MB RAM ATI Radeon 9200 (128MB) sporo wolnego miejsca na dysku (zapas na obydwu partycjach). zainstalowane NS, NŻ, ZŚ Tak więc mam pytanie: czy po instalacji powinno wszystko spoko działać czy się przycinać? W tej chwili nie mogę sobie pozwolić na zakup części do kompa, a granie w mocno zacinające się simsy nie jest fajne. |
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#57 | ||||
Guest
|
![]()
Ja mam dwa razy słabszy procesor i mi gra dobrze chodzi
![]() Narazie sie nie zdarzyło, żebym sie zdenerwowała. Mam też 512 ram. Ale żadnych dodatków z neta, a zainstalowałam NS NŻ i ZŚ no i oczywiście WB (o, ile już tych skrótów ![]() Cytat:
przedsiębiorstwo, a pisze brak pracy. (Chociaż swoją drogą, mam przesiebiorstwo domowe, nie wiem czy to jest jakaś różnica) Sorry, jeśli wprowadzam w błąd Cytat:
(hmm np. kanapy, telefony, telewizory, samochody, wszelakie jedzenie) Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Jak można rozkręcić biznes w domu?
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
lol a ja mam pytanie czy mozna na parterze miec se sklep, a na pietrze dom noramnie mieszkanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też się zapytam:
O co chodzi z tym pozyskiwaniem klienta przez pracownika ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|