Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ?
Pies : 88 100.00%
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.04.2004, 13:57   #51
MiSsiAki
Guest

Domyślnie

A mój kotek... (bo oczywiście wole kotki )nie ma ani jednego pkt. z polowania
Mam go już od poczatku zainst. sims zwierzaki (ok. 5 tyg.) i zadna mysz jeszcze nie przyszła
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.04.2004, 15:03   #52
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Simfanka#1@Apr 12 2004, 12:02 PM
Taa...Wystarczy mieć kota - i po ptokach! hehe Ja nie kupuje papuzek. Wkurza mnie jak tak cwierkają. <_<
Ja tam lubie ich ćwierkanie...A raz trzy razy je nakarmilam i mi umarly..Z przekarmienia..Albo mi kotek je zjadl...Pani domu za pozno kota odpedzila..Ale koty tez moaga zjesc rybke..

MiSsiAki u mnie sie myszy pojawiaja jak sa przewaznie smieci lub kotek nie ma co jesc..Wtedy pojawiaja sie myszy i za ktoryms razem kotek ma polowanie..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.04.2004, 16:51   #53
sephiroth
Guest

Domyślnie

Szkoda że nie mam Sims Zwierzaki Dlatego zaznaczyłem rybki (są w podstawowej części gry)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.04.2004, 18:17   #54
likagirl
Guest

Domyślnie

Ja tam chyba wolę pieski ale i tak zawszę mam psa i kota.Niewiem czemu.Nie mam serca przy adopcjach wybrać tylko pieska i wtedy kotka też wybieram.A jak mi się rodzą małe to nigdy ich nie sprzedaję.Czasami mi jakiś zwierzak odejdzie no ale co mogę poradzic.One chyba nie wracają.A co do świnek morskich to mój sim też chorował, kaszlał, pierdział i takie tam objawy choroby.To dałam mu żeby wypił herbate a poptem do łóżka przy kominku (nie tak całkiem przy).Potem był zdrowy.Nie wiem czy to od tego, możliwe ze samo mu przeszło.A nigdy mi sim nie umarł prze świnke
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2004, 09:02   #55
Harimatris
Guest

Domyślnie

Taaaaaaaak. Świnki Morskie są wporzo! Uwielbiam jak te Simy chorują! Tak kichają i wogóle spoko!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2004, 09:10   #56
MiSsiAki
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by ela@Apr 12 2004, 04:03 PM
MiSsiAki u mnie sie myszy pojawiaja jak sa przewaznie smieci lub kotek nie ma co jesc..Wtedy pojawiaja sie myszy i za ktoryms razem kotek ma polowanie..
HeH... sugerujesz, że mam głodzić kociaczka? ... A czy ktoś widział jakiś przedmiot do zwierzaków który nabija pkt zwierzakowi (posłuszeństwo itp.) ?? Prosze o szybki kontakt
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2004, 09:16   #57
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

nie jestem pewna gdzie, ale jest taka kuweta dla kotow, co daje max nastroju itp czy cos... ale ja mam lepszy sposob na nastroj. po prostu kasuje kotka (kodem move_objects on) i klikam na jego ikonke a on pojawia się z super nastrojem. to samo z simami. a co do tej kuwety to gdzies na forum jest ta strona, tylko nie wiem gdzie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2004, 13:41   #58
sephiroth
Guest

Domyślnie

Tak świetna metoda tyle że że sim traci przez nia prace, umiejętności (gotowanie, technika itd.) i chyba kontakty.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2004, 18:22   #59
meg93
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by sephiroth@Apr 14 2004, 02:41 PM
Tak świetna metoda tyle że że sim traci przez nia prace, umiejętności (gotowanie, technika itd.) i chyba kontakty.
Nie zgodzę się tu do końca. Po części jest to prawda, ale nie zupełnie. Gdy zapiszesz grę przed kasowaniem (lub przed uzyciem kodu nie 'tworzysz' sobie umiejętnosci u Sima) nic nie znika. Kontakty mi sie przy kasowaniu nie ruszaja.

PS: Wolę warzywa. Można sobie zasadzic pomiorki, sałatkę, fasolkę, marchewkę... :lol:
Ja zawsze adoptuje psy. W realu mam jednego, to tym jest spowodowane
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2004, 18:41   #60
MiSsiAki
Guest

Domyślnie

Ale co mi da wyskasowanie... skoro tutaj chodzi o umiejetnosci zwierzaka? Wchodzi do kuwetki i ma max wszystkiego!! Nawet na maxa lubi ciebie i całą rodzinkę
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania