![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Jeszcze do tej cenzury wracając - odkryłem co i jak
![]() ![]() A no i gesty - przy dużym zainteresowaniu grami, Sim układa sobie kostkę Rubika, chociaż nie jestem pewien, czy to do gier czy nauki, bo i jedno i drugie miał mój Sim na wysokim poziomie. Ostatnio edytowane przez Tuptuś : 18.01.2009 - 11:12 |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
jak można tańczyć tańce towarzyskie? ja mam opcje 'tańcz...' i mam tylko jeden. Kiedy przybędzie więcej? powie mi ktoś co i jak?
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
wpisz boolProp testingCheatsEnabled true w mieście w którym jesteś a potem wejdź do rodziny i gdy punkty ci będą spadać pociagnij w bok i masz
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
wiem, dzięki
ale chodzi mi o to jakie są rodzaje tańca? tylko klasyczny? i czy barierce do baletu ciągle jest opcja 'rozgrzej'? |
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest tylko klasyczny. No i wolny jeszcze, ale chyba nie o to Ci chodzi.
Jak się nauczysz na parceli publicznej break-dance, to też będziesz go mogła wykonywać (ale to dochodzi w OŻ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Musisz udać się na parcelę publiczną w Jaskini Pokrzyku (bodajże do Parku Zachodniego) i tam będzie mata z tancerzem, który nauczy Cię tego tańca.
Możesz też kupić matę i wstawić ja na dowolną parcelę publiczną ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanie:
Można jakoś zrobić, by mój sim miał talent do takiego hobby, do jakiego ja chcę? Bo już mi się to znudziło, cały czas mają muzyka i taniec:/. |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Jeśli twój sim ma talent wrodzony do muzyki i tańca jeśli nie ma talentu to wszystko ma związek z znakami zodiaku.
wystarczy tylko zmienić znak zodiaku mam nadzieje,że Tobie o to chodziło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Wydaje mi się,że powinnaś nie zajmowac się tym hobby,tzn.nic nie robić związanego z tańcem i muzyką,ale za to dużo czasu poświęcaj na rozwijanie hobby tego,którego chcesz,po jakimś czasie wyświetli Ci się,że sim traci entuzjazm wobec muzyki i tanca.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|