![]() |
#51 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Prawie nic nie zrozumiałam. Na początku napisałaś, że w pokoju obok niej był John. Więc skąd się tam wziął Adam? O.o Poza tym, moim zdaniem, źle opisała uczucia. Wyglądało to tak, że zabił jej córkę, a ona się niezbyt tym przejęła. I masz zamiar wszystkich pozabijać w tym FS? Przyczepię się jeszcze do zdjęcia: skoro to był pokój Juliette (tak w ogóle, to fajne imię jej dałaś ![]() 6/10 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
właśnie widać po pierwszym odcinku od kogo zgapiłaś fs i wogóle ono nie trzyma się kupy jak można przerywać odcinek w tak zaskakującym momencie a wogóle ja już mam dość czytałam kiedyś podobne i mi starczy!
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
dobra bez przesady ze odrazu zgapia...może są jakieś wątki podobne.to nieznaczy odrazu że ktoś kopiuje zgapia może to zbieg okoliczności.motyw zdrazy,zabójstwa jest sławny jest masa podobnych FS w necie i co znaczy ze wszyscy zgapiają..;/ ?
zdjęcia faktycznie bardzo ładne cała akcja podoba mi sie.faktycznie troche za szybko wyskakujesz z nowymi akcjami,ale może ta simka ma jakieś ciężkie życie <xD> 8.5/10 ![]() a błędy hmm mi nie przeszkadzają ale rozumiem fakt że innych to irytuje |
![]() |
![]() |
#54 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Raz piszesz lepiej, raz piszesz gorzej... różnie to bywa, ten odcinek był chyba na "odwal się", ale nmv. nie do końca rozumiem, o co ci chodzi... wydaję mi się, że masz wszystko dobrze rozplanowane, ale w głowie i połowa tego planu zostaje u ciebie w głowie, a my musimy się domyślać, o co ci mogło chodzić, ale i tak nie jest źle, bo czytałam gorsze fs, a ty przynajmniej nadrabiasz to zdjęciami, bo są niezłe... =) Czekam na ciąg dalszy, aha i niezrozumiałam tego zdania:
Cytat:
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
ale czy ona ma jakąś manię dotyczącą zegarka? No dosłownie w każdym, ale to każdym odcinku pisze "spojrzała na zegarek". Zgadzam się z Vanillą, raz lepiej, a raz gorzej piszesz, jest już lepiej stylistycznie na szczęście, no i trochę pogmatwany i niezrozumiały ten ostatni odcinek ;-(
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Kończe na 10 odcinku... Nie nie dlatego, że takie złe ocenki... Jestem już taka zmęczona, a jeszcze muszę skończyć I love Dance...Oczywiście wrócę po wakacjach pisać Ciąg Dalszy, bo muszę, ale to muszę zrobić sobie urlop.
Acha... nie rozumiem Lipstick. Nie myślcie, że nie umiem przymować krytyk, ale najpierw pisze, że te FS jest git i w ogóle, a potem, że ma dość, ;/ |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Koornela, ja już napisałam - raz piszesz lepiej, raz gorzej, to dlatego.
A po za tym nie krytykuj wszystkich w koło, a czasem spójrz na siebie... po za tym: jaki urlop? Napisałaś kilka odcinków no i kręcisz serial - to ty narzuciłaś sobie takie tempo. Nikt tobie nie kazał robić tego i tego na raz... może jednak lepiej dokończyć jakoś to fs jeszcze w wakacje, a serial odstawić, zresztą w serialu też robisz sobie przerwę, ja rozumiem że to męczące - bo też robię to i to, ale jakoś staram rozłorzy sobie pracę, tak żebi i widziowie i czytelnicy byli zadowoleni... tylko nie pisz, że "Vanilla, przecież napisałam, że wracam do tego po wakacjach..." - ja napisałam tylko to co myślę, i nie naskakuj na mnie... Aha, a co do przyjmowania krytyki to fakt - wygląda jakbyś przed nią uciekała... na krytyke trzeba się przygotować, trzeba być twardym, ale też jednak słuchać tego co mówią. Nie pokazywać po sobie, że się nią jakoś przejmuje, ale też nie wolno "wybierać" sobie tego co chce się usłyszeć, bo to sensu nie ma. Powinnaś otworzyć się bardziej na to co piszą ludzie... no i nie naskakiwać na nich, bo to dziecinne, czasem trzeba powiedzieć z zaciśniętą szczęką: "tak masz racje, *****" (jeny... co ja gadam -.-). Dobra, ja się odłączam, bo zaraz napiszę coś mondrego jeszcze ^^ 3-maj się =)
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Nie nie ja na nią nie naskakuje... Tylko napisałam
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Kiedy kolejny odcinek ;>
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
a co już się stęskniłaś za tym niewypałem? Hehe... Nie wiem. Podejrzewam,że JUTRO
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|