![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Roksana - Taka laleczka XD Dobrze dobierasz dodatki ^^ Simka jest taka 'kwadratowa', ma troszkę za długi i nieco dziwny nosek.
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Makijaż i fryzura ładne, ale:
-ma za cienkie brwi; -za chudy nos; -za bardzo wystające kości policzkowe. 7,5/10 Dobrze! |
![]() |
#53 |
Reputacja: 11
|
![]()
Widzę całe mnóstwo simów
![]() Karina - zwyczajna młoda dziewczyna, która nie musi jeszcze podkreślać urody ostrym makijażem. Właściwie nie mam poważniejszych zastrzeżeń. Tylko nos nie pasuje. Jest za malutki. Powinien być dłuższy i trochę szerszy. Podbródek mógłby być subtelniejszy. Fryzura z pierwszego zdjęcia pasuje do twarzy - udało Ci się coś co mi do tej pory nie wyszło - ta fryzura u mnie leży i czeka na lepsze czasy aż wreszcie zrobię pasującą do niej simkę ![]() Nikola mniej mi się podoba, ma zbyt prostokątną twarz. Jest trochę jak Kasia (pokojówka). Co mogę powiedzieć... Wydaje mi się, że odstęp pomiędzy oczami a ustami jest za duży. Nos sprawia wrażenie za długiego. Podbródek mało kobiecy. Górna warga za wąska. Na plus zasługuje fakt, że starasz się używać różnych modeli twarzy a nie tylko pierwszej jak to jest często spotykane ![]() Milena - oczy trochę za wysoko, usta - moim zdaniem za szerokie odrobinę. Ogólnie nie jest źle. Podoba mi się, że dajesz simkom subtelne makijaże. Kolor włosów pasuje do karnacji. Fryzura moim zdaniem ładna. Artur - ładny chłopak ale ma zbyt wielki i długi nos. Jakby nos skrócić i usta troszkę podnieść byłby chyba lepszy. Ja bym mu dała ciemniejsze oczy ale to już sprawa gustu ![]() Możesz mu zrobić operację plastyczną w grze lub poprzez simpe ![]() Aryan - właściwie nie ma się czego czepić ![]() ![]() ![]() Julia - wygląda na takie żywe sreberko ![]() Oczy - kolor może być, rzęsy za długie. Fryzurka może nie najlepiej zrobiona ale nadaje simce taki fajny figlarny styl. Na drugim zdjęciu moim zdaniem Julka traci trochę na oryginalności. Trzecia fryzura jest bardzo dobra. Roksana - nie podobają mi się jej ostre brwi. Nosek za szczupły. Oczy ładne i odpowiednio umalowane. Usta - mogą być, błyszczyk mi się podoba. Podbródek chyba za bardzo podniesiony w górę przez co twarz sprawia wrażenie kwadratu. Fryzurka świetna, zarówno kształt jak i kolor, doskonale pasuje. Ale jak tak zebrać to wszystko w jedną całość to simka całkiem oryginalna ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#54 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dzięki wielkie za opinie!
![]() Figa dziękuję za taki dokładny wywód. ![]() A oto Gracjan Zefir ![]() ![]() W innej fryzurze ![]() Z siostrą Roksaną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczę na Wasze opinie. Mam nadzieję, że są choć trochę podobni. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 28.08.2008 - 16:54 |
![]() |
![]() |
#55 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Simka jest bardzo ładna, ale facet mi się bardzo z kolei nie podoba.
Ani włosy, ani wydepilowane brwi, ani oczy ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gracjan - Wiesz, widać ze jest bratem Roksany XD Przepraszam, ale mi sie nie podoba ^^' Po pierwsze, ma pomalowane oczy, w sensie, ze wiesz, mascara a ja strasznie widać. Ma za jasne włosy dziwnie wyglądają w porównaniu z zółtą bródką XD
#57 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Zajrzałam, to skomentuję
![]() Roksana- bardzo ładna i realistyczna Simka. Tylko ciekawa jestem, jakby wyglądała w czarnych brwiach... Albo jakichś w kolorze blond, ale innych. 9/10 Gracjan (co za imię ![]() Pomimo gęstego (chyba trochę ZA gęstego) zarostu widać bródkę. Lepiej byłoby bez niej. Reszta ujdzie (gdy zobaczyłam pierwsze zdjęcie odniosłam wrażenie, że jest bardzo podobny do mojego Wiktora) Hmmm... 7/10 I widać, że są rodzeństwem ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gracjan - fajny blondynek. Jednak ma za cienkie brwi i oczy nie pasujące do faceta.
Fryzura - najlepiej pasuje mu pierwsza, druga moim zdaniem całkiem nie. Pytasz czy są podobni - są ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
bardzo ładne simki, wyglądaja naturalnie, podoba mi się. Ocena: 10/10
|
![]() |
#60 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dzięki za opinie.
![]() Dodaję fotki Gracjana. W najbliższym czasie postaram się dodać jakiegoś nowego sima. ![]() http://img220.imageshack.us/my.php?i...b5d2c6bmy5.jpg http://img95.imageshack.us/my.php?im...95d2c6dzo2.jpg Co sądzicie o tej fryzurze? Czy lepsza jednak ta zupełnie pierwsza ![]() PS. Musiałam dać linki, bo zdjęcia się nie wyświetlały:/.
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 10.09.2008 - 12:47 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|