![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetny odcinek.Ciekawa jestem kim był ten mężczyzna z auta "pochłonięty lekturą" i co się stało z mężem Cecilii.Czekam na kolejny odcinek.
|
![]() |
#52 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hmm...
Ogólnie odcinek bardzo fajny. Świetne zdjęcia ![]() ![]() I dwa błędy, o kórych jeszcze jeak dotąd nikt nie wspomniał (były trzy, ale jeden już wymieniła Callineck): Musze- muszą Dowidzenia- do_widzenia. I co jeszcze... Aaa, tak się rozpisałeś o tej koroporacji, więc pewnie jeszcze pojawi się w dalszych odcinkach. Wnioskuję, że skoro czerwona skrzynka została zniszczona, to Robbie nie dostanie listu ![]() 9,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 15
|
![]()
Teraz z datami już powinno się zgadzać. Dziękuję za 5 komentarzy w tak krótkim czasie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
No więc tak
Gratuluję pomysłu podjecia się takiej tamtyki i odejscia od standardowych tematów FS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
No to i ja uraczę Cię komentarzem xDD
Czytam to FS od dłużego czasu. Dobry pomysł (przede wszystkim lubię taką tematykę), ładne zdjęcia i opisy... Podoba mi się, o. |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Dziękuję za siedem komentarzy
![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Jeszcze dwa komentarze by nie zawadziły!!!
![]() |
#57 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Przeczytałam bardzo pobieżnie kilka pierwszych odcinków i jestem pod wrażeniem Twojego sposobu wyrażania się, opisywania różnych rzeczy itp. Bardzo podobają mi się zdjęcia...
Szkoda, że narzekam ostatnio na brak czasu, ale postaram się tu zaglądać i przeczytać do końca ![]() Świetnie, że wykorzystałeś moje pomysły ![]() No, ale jest jeden minus... strasznie drażniąca czcionka do czytania... No to jeden z komentów masz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Nastepne odcinki już będą w innej czcionce. W takiej, jak teraz pisze
![]()
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Nie mam czasu przeczytać całości, ale jedna rzecz zwróciła moją uwagę
![]() Przy okazji - zauważyłam, że zdjęcia przy rozdzielczości 1024 na 768 rozbijają stronę. |
![]() |
![]() |
#60 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Już lepsza by była sama kursywa. A jak to nie wiesz, gdzie - całe FS jest moim pomysłem... Tylko, tego, nie wiem, jak się skończy ![]() OCZYWIŚCIE dla niewtajemniczonych i nie znających się na żartach, to ja z tym FS nie mam nic wspólnego oprócz przeczytania kilku odcinków... Chociaż jest dość ciekawe i nie obraziłabym się, gdybym jednak coś wspólnego z nim miała ![]() Ot taki zawaluowany komplement ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|