|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
breakdance - Wchodni Park Centralny.
Żywe posągi to na wielu parcelach publicznych, są w parkach, kawiarence, i te pe. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moje drogie dziecko neostrady - ów topic służy do zadawanie pytań,a ty go nie zadałeś..
Mam pytanie: czy neutralna wiedźma może mieć chowańca..? @down..nie o takie pytania mi chodziło..a jest już temat czy lubimy czy nie ![]() Ostatnio edytowane przez blakistoni : 01.09.2008 - 08:14 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest ubrana w brąz..brązowe ubranie i kapelutek ^.^
A neutralnych spotkać nie można,ale można się nią stać jak się uczy Neutralnej magii ![]() Dziecko neostrady - KAŻDY magiczny sim ma chowańca który JEST kotem i nie może być psem ![]() Ostatnio edytowane przez blakistoni : 01.09.2008 - 08:32 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Coś mi się przypomniało to zapytam... ;p Można się pozbyć z mieszkań tych szaf wbudowanych? Irytują mnie z lekka :>
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() W dziale KODY dałam kody, które umożliwiają przebudowy w mieszkaniach... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ojj, nie jestem zwolenniczką jakichkolwiek kodów ;<
No, ale chyba się skuszę tym razem, bo tak żyć się nie da hehe Mam nadzieję, że nie deformują w żaden sposób gry i nie wywołają błędów... :> |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
Mam pytanko... czy ktoś jeszcze ma tak, że gdy rodzina mieszka w apartamencie, to po dzieci nie przyjeżdża autobus szkolny? Moje simy przez to nie jeżdżą do szkoły, chyba że rodzice odwiozą je samochodem, co jest bardzo irytujące, a poza tym w takim wypadku simowie muszą mieć garaż a wiadomo, że nie w każdym apartamencie taki się znajdzie... Spotkał się ktoś jeszcze z czymś takim?
Cytat:
![]() P.S. To mój pierwszy post na tym forum, więc: Witam! ![]() Ostatnio edytowane przez Aredhel23 : 01.09.2008 - 10:31 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie można, niestety. To jest wbudowane, a jak wiadomo, przebudowywać apartamentów się nie da.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No
<znaki> |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |