![]() |
#52 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Daria jest śliczna
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z Lawend - Daria jest śliczna. Taka zwyczajna dziewczyna z sąsiedztwa, ale ma w sobie mnóstwo uroku ;)
Za to Daniel ci nie wyszedł. Wygląda tak, jakby Matka Natura do końca nie mogła się zdecydować, czy ma urodzić się chłopiec, czy dziewczynka... Brakuje mi u niego wyraźnie zarysowanej dolnej szczęki; kości policzkowe i broda także wyglądają trochę kobieco. Ale na drugim zdjeciu wygląda już o wiele lepiej ^^ |
![]() |
#55 |
Reputacja: 7
|
![]()
Uważam, że para jest bardzo udana
![]() Daria- jest śliczna. Cud, miód i cała reszta. 100!10 ![]() Daniel - jest niezły. Nie mam do niego zastrzeżeń ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Wybacz ,że to napisze ale wolałam poprzednie Twoje prace i ich prezentacje. teraz mam wrażenie ,że to temat Figi, simy zaczynaja byc identyczne jak u niej szczególnie faceci.ja wolę jak każdy ma swój niepowtarzalny styl
|
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Chm,na tym ostatnim zdjęciu Daria wygląda,jakby miala baaaaaaardzo długa szyję
![]() albo mi sie tak wydaje..... Tak czy inaczej,parka niezla ![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyznam , że oglądając Twoje prezentacje odnoszę bardzo podobne wrażenie jak simka1. Twoim pomysłom brakuje odmienności i własnego stylu . Dostrzegam naśladownictwo , które ujemnie wpływa na odbiór wizualny .
Postacie , które tworzysz są poprawne , lecz sprawiają wrażenie " gorszej kopii oryginału " . ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moim celem jest robienie realnych simów, jeżeli uważacie, jednak, że tylko kopiuje jest styl - nic na to nie poradzę. Ale od razu muszę zaznaczyć, że nie będę kolejnym użytkownikiem, który robi simy zombi czy inne wytwory. ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|