Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.12.2008, 18:17   #51
Simka21
Guest

Domyślnie Odp: Simy by Angie =]

Moim zdaniem twoje Simki są cudowne Poprosru świetne . Zaczynam się zastanawiać czy Olivianie jest prawdziwą istotą , hehe

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2008, 16:11   #52
.Angie.
Guest

Zapewniam Cię, że nie jest

Bardzo dziękuje wszystkim za komentarze, i daję do oceny jeszcze
2 simów, małżeństwo:

Daniel i Daria.

stare 28.12.2008, 17:09   #53
Lawend

Reputacja: 10

Daria jest śliczna .
Lawend jest offline  
stare 29.12.2008, 19:57   #54
Louise
Guest

Zgadzam się z Lawend - Daria jest śliczna. Taka zwyczajna dziewczyna z sąsiedztwa, ale ma w sobie mnóstwo uroku ;)
Za to Daniel ci nie wyszedł. Wygląda tak, jakby Matka Natura do końca nie mogła się zdecydować, czy ma urodzić się chłopiec, czy dziewczynka... Brakuje mi u niego wyraźnie zarysowanej dolnej szczęki; kości policzkowe i broda także wyglądają trochę kobieco. Ale na drugim zdjeciu wygląda już o wiele lepiej ^^

stare 29.12.2008, 22:47   #55
marysiaq

Reputacja: 7

Uważam, że para jest bardzo udana

Daria- jest śliczna. Cud, miód i cała reszta. 100!10
Daniel - jest niezły. Nie mam do niego zastrzeżeń Mam nadzieje, ze pokażesz nam więcej swoich panów. 10
marysiaq jest offline  
stare 30.12.2008, 07:30   #56
simka1
Guest

Wybacz ,że to napisze ale wolałam poprzednie Twoje prace i ich prezentacje. teraz mam wrażenie ,że to temat Figi, simy zaczynaja byc identyczne jak u niej szczególnie faceci.ja wolę jak każdy ma swój niepowtarzalny styl

stare 30.12.2008, 11:46   #57
Nemezis
Guest

Chm,na tym ostatnim zdjęciu Daria wygląda,jakby miala baaaaaaardzo długa szyję
albo mi sie tak wydaje.....
Tak czy inaczej,parka niezla

stare 30.12.2008, 12:13   #58
.Angie.
Guest

Cytat:
Napisał simka1 Zobacz post
Wybacz ,że to napisze ale wolałam poprzednie Twoje prace i ich prezentacje. teraz mam wrażenie ,że to temat Figi, simy zaczynaja byc identyczne jak u niej szczególnie faceci.ja wolę jak każdy ma swój niepowtarzalny styl
Hm. Szanuje to co tu napisałaś, ale nie wydaje mi się, żeby moje prezentacje się zmieniły -,-" Dziękuje za komentarze.

stare 30.12.2008, 12:23   #59
cerastes

Reputacja: 10

Przyznam , że oglądając Twoje prezentacje odnoszę bardzo podobne wrażenie jak simka1. Twoim pomysłom brakuje odmienności i własnego stylu . Dostrzegam naśladownictwo , które ujemnie wpływa na odbiór wizualny .
Postacie , które tworzysz są poprawne , lecz sprawiają wrażenie " gorszej kopii oryginału " .
cerastes jest offline  
stare 30.12.2008, 13:18   #60
.Angie.
Guest

Cytat:
Napisał aniołek Zobacz post
Przyznam , że oglądając Twoje prezentacje odnoszę bardzo podobne wrażenie jak simka1. Twoim pomysłom brakuje odmienności i własnego stylu . Dostrzegam naśladownictwo , które ujemnie wpływa na odbiór wizualny .
Postacie , które tworzysz są poprawne , lecz sprawiają wrażenie " gorszej kopii oryginału " .
W żadnym wypadku nie próbuje skopiować stylu figi czy robić simy podobne do jej, gdyż wiem, ze nigdy by mi się to nie udało.
Moim celem jest robienie realnych simów, jeżeli uważacie, jednak, że tylko kopiuje jest styl - nic na to nie poradzę. Ale od razu muszę zaznaczyć, że nie będę kolejnym użytkownikiem, który robi simy zombi czy inne wytwory.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania