![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Generalnie nie lubię różowego, czasem włożę na siebie [albo dodam do domu moich Simów] jakiś dodatek w tym kolorze, ale co na dużo to niezdrowo.
Bryła jest nieco dziwna, ale może nie powinnam krytykować, ponieważ jestem bardzo początkująca i sama lepszych nie buduję ![]() Ogródek nie jest zły, chociaż moim zdaniem bardziej pasowałyby białe płoteczki przy dróżkach, zamiast brązowych. Jest też trochę za dużo bambusa [bo ta roślina to bambus??]. W środku, zaraz po 'wejściu' do domu jest nawet przyjemnie. Wpadł mi w oko ten różowy wazon z czerwonymi gałązkami. Kuchnia niezbyt mi się podoba, ale może to od nadmiaru różu robi się nieco mdło. W salonie nie pasuje mi szafka pod TV. Generalne jest jakby pustawo, brakuje mi tutaj czegoś co przyciągałoby wzrok. W sypialni podoba mi się tapeta ![]() Łazienka jest masakryczna. Pastelowe kafelki na podłodze i oczowalne na ścianie? Nie, nie , to nie w moim stylu. Moim zdaniem pomieszczenie jest zbyt duże. Przydałoby się jakieś lustro... Ogólnie, według mnie za różowo. Nie wytrzymałabym długo w takim domu. Myślę, że gdyby przybyło troszkę roślin, zrobiłoby się przytulniej... |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Sam różowy nie jest tragiczny, ale ten dom wygląda po prostu tandetnie, nie ma co sie oszukiwać
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
No szczerze to brzydki 2/10
|
![]() |
#54 |
Guest
|