![]() |
#52 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jest to nagroda, którą możesz wykupić za zebrane punkty szczęścia życiowego (? nie jestem pewna czy to dokładnie tak się nazywa). Kosztuje bodajże 40 000 punktów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
A wiecie gdzie w Sunset można znaleźć nasionka? Ja dotąd zasadziłam tylko kapustę i pomidorka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Hondirenda szukaj, w centrum w parku ok jest pare ale włąsnie to moga być te standardowe, idz na plaże, tylko całą przeszukaj to i znajdziesz kupe kamieni i owadów
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
a ja ciagle szukam tego plutonu i znalezc nie moge (mam pomocnik kolekcjonera) zbieram wsyztskie jakie on mi pokazuje i dalej nie ma tego plutonu
nasiona mozna znalezc w katakumbach(ja mam juz 5 krzakow smierci i po 2 pieniezne i plonacych wiecie ze po jakims czasie pod drzewkiem pienieznym mozna znalezc nasionko drzewa pienieznego |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
też mam nowinke, zmieniłam sima, juz mialam dosyć szukania tych skał i ku mojemu zdziwieniu simka zebrała meteoryty bardzo szybko, metala jak zwykle jako pierwsze miały 100% a potem meteoryty. Czyli ewidentnie był to bug
Co do plutonu to jak juz wczesniej pisalam na mapie mozna zapamietać gdzie wystepują jakie rodzaje kamyków np. w riverwiev na lewo od miasta wiecej można znaleść meteorytów a tylko przy kamieniach obok rzeki są kamyki szlach i metale. Ale ich rodzaj sie zmienia, nie ma tak że ciągle w tym samym miejscu masz diament a obok niego srebro. to sie zmienia losowo. Palad żeczywiście znajduje dosyć czesto badając katakumby |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie,do czego służy kwiat śmierci i jak sprzedać kamienie,bo mam plecak zawalony i nie mogę się już w nim połapać? kamienie mam już oszlifowane,dzisiaj zobaczę jak wygląda szlif w kształcie kuli kryształowej,no i jestem zła na twórców gry,ze nie dali żadnych polek albo regałów,gdzie można by było pookładać zdobycze
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ilona, ja moje zdobycze trzymam np. na kominku, mozesz wybrać na poduszke i ślicznie sie prezentują. Regały i półki są ale bezuzyteczne hehe. kwiat śmierci jest dla Kosiarza jak przyjdzie po twojego sima ale jeszcze go nie uzywałam. Plecak zawalony możesz łatwo i szybko oczyścić przeciągając w lewo o pare centymetrów na ten kwadracik gdzie pokazuje sie cena i sprzedać. jak masz wiecej niż jeden kamień tak samo oszlifowany to w lewym górnym rogu jego ikonki masz taka jakby łathe (hehe nie wiem jak mam Ci to wytłumaczyć) klikająć na nia i przeciągając z tego miejsca usuniesz wszystkie np 4 kamienie a nie pojedyńczo. Ta łatka przydaje sie jak masz np. owoce i chcesz zasadzić jakiś najleprzy np. jabłko. Masz ich 20 i nie wiesz jakiej jakosci zasadzasz wiec klikasza na ta łatke i wysuwa sie cała zawartość czyli szczegółowe zestawienie jabłuszek i i wtedy wybierasz.
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
dzięki za rade,a mam jeszcze pytanie,bo gdzieś napisałaś,ze masz osobna parcele z ogródkiem,bo w moim tez już się nic nie mieści,to masz ja jako parcele publiczna czy mieszkalna?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|