Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.03.2010, 12:10   #51
Quairon
Guest

Domyślnie Odp: rozwiązanie problemów ze źle działającą grą

Witam! Zainstalowałem grę The Sims 3 oraz Wymarzone Podróże robiąc wszystko, krok po kroku, tak jak w tym poradniku. Następnie przy próbie instalacji dodatku Nowoczesny Apartament, wyskakuje mi wiadomość, że muszę zaktualizować The Sims 3. Mam grę w wersji 1.7.9, a Wymarzone Podróże w wersji 2.2.8. Moje pytanie brzmi czy mógłby ktoś podać link do jakiegoś poradnika jak zainstalować ten dodatek (może być po angielsku) lub czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.03.2010, 12:38   #52
Ilona
Guest

przy instalacji NA każdemu wskakuje informacja o aktualizacji,wiec kliknij na tak i po zaktualizowaniu akcesoria zainstaluje się bez problemu,przecież tak samo jest przy WP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2010, 13:32   #53
Quairon
Guest

Właśnie o to chodzi, że gdy tak zrobiłem przy instalacji WP, wszystko się zwaliło i gra nie działała. Dopiero robiąc wszystko według tego poradnika mogłem pograć w The Sims 3 + Wymarzone Podróże, a teraz chciałbym jeszcze doinstalować Nowoczesny Apartament nie psując znowu gry.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2010, 13:49   #54
Łezka

Reputacja: 17

Chwila! Ale czemu zakładasz z góry, że gra się popsuje? Faktycznie po zainstalowaniu WP gra się zepsuła i wyskakiwał błąd nr 16, ale został naprawiony przez łatkę. Mam zainstalowane NA razem z aktualizacją i wszystko działa prawidłowo.
stare 13.03.2010, 14:02   #55
Quairon
Guest

W związku z Twoją wypowiedzią mam pytanie, czy zaktualizować grę automatycznie, czy ściągać samemu każdy patch po kolei do najnowszej wersji? Właśnie pierwsze problemy zaczęły pojawiać się u mnie po zaktualizowaniu Simsów do wersji 1.10.6 poprzez automatyczną aktualizacje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2010, 21:57   #56
Niusia042
Guest

Mam problem. Zainstalowalam gre Wymarzone podróże i jak rodzina mi sie zaczela ladowac to wywala mnie z gry ;/ Narazie odinstalowalam głowne i dodatek jutro zainstaluje na nowo. Jak nie podziala to co zrobic? wiecie cos o tym?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2010, 22:07   #57
Łezka

Reputacja: 17

Quarion skoro twierdzisz, że instalowanie wszystkich łatek od pierwszej do najnowszej nie psuje Ci gry to co Ci mogę więcej powiedzieć? Po prostu napracujesz się więcej, ale będziesz pewny, że pograsz z nowym dodatkiem.
stare 20.04.2010, 16:54   #58
Rainbow
Guest

Mam WP od początku lutego i wszystko działało mniej więcej sprawnie,ale ostatnio zaczął mi nawalać Egipt.Gdy rodzina przybędzie na miejsce,albo nie mogę nic zrobić,wszystko łącznie z czasem stoi w miejscu (Simowie też),albo w ogóle nie pokazuje się zwykły interfejs gry.Francja i Chiny (w dalszym ciągu...) działają poprawnie...zrobiłam reinstal WP,ale nic nie pomogło.Wie ktoś,co z tym zrobić? Trochę bez sensu grać w Podróże bez miejsca,gdzie są najciekawsze misje ;/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.04.2010, 18:11   #59
Searle

Reputacja: 10

Aktualizacje, które wyszły po tym dodatku zostały zainstalowane?
stare 20.04.2010, 18:52   #60
Rainbow
Guest

Hm,najnowszą najprawdopodobniej mam,w każdym razie tą,która zainstalowała mi się automatycznie przy 1-szym włączaniu po reinstalce...ta wystarczy?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania