![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
windows xp
home edition
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Nie jestem pewien, ale możliwe ze to przepełnienie RAMu, instalowałaś jakieś programy ramożerne ostatnio? Dam radę uniwersalną - jeśli tak się kiedyś nie dało, to najlepiej po prostu format kompa zrobić. Korzyści pojawią się przy każdej czynności. Możliwe też, że pliki gry się zdefragmentowały i komp zacina przy próbie ich odczytania. Defragmentacja też nie zaszkodzi, bo kompa przyspieszy.
|
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Ja również mam problem.
Włączam grę, i po wyborze otoczenia gra wyłącza się podczas ładowania. Muzyka się tnie, potem obraz i gra pada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Nic 'ramo-żernego' nie było instalowane, ale bardzo możliwe, że mam jakieś wirusy, więc to pewnie też ma wpływ na to, muszę w takim razie zrobić format i zobaczę czy dalej tak będzie.
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
ponawiam temat. wczoraj, po 2 miesięcznej przerwie grania odpalam pyk pyk tworze rodzinkę i na działkę migiem a tu proszę, wyłączyło się, nie zostawiło nawet save'a mimo, że zapisałam gre przed wyłączeniem.
Usunęłaaaaaam wszystko (każdy but, każdy ciuch) i sprawdzę co teraz będzie. Jeśli nadal się wyłączy to co robić ? |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Najpierw sprawdź czy się wyłączy i dopiero pytaj
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
no sprawdziłam. wyłączyła się. znowu przy wsadzaniu na działkę. wrrr
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
błąd wynika z wsadzenia rodzinki nowopowstałej na jakikolwiek, pusty bądź zabudowany grunt.
w edycji miasta mogę spokojnie tworzyć i budować na parcelach, nic się nie wyłączyło przez 2h tworzenia domu. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|