![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Shannonku nadrabiam wszystkie simki :3
Louise ma za długi podbródek, poza tym naprawdę ładna, urocza rzeklabym. ![]() Sonia ma za dlugi podbródek, za wąskie usta i za wyraziste brwi. No i może zrobiłabym coś z oczkami. ![]() Adele śliczna :3 ma świetną fryzurkę. 10/10 Rita również piękna, taka delikatna. 10/10 Miranda ma za długi podbródek, ogółem ma coś nie tak z twarzą ![]() Bezimienna, że tak ją nazwę jest śliczna. Kocham takie simki. ![]() Ruda już ją komentowałam. Zdecydowanie najładniejsza. ![]() Blondynka jest słodka ![]() ![]() Czarna również świetna. Obie mają cudowną prezentację. ![]() Bartoszka ma za wąskie usta, ma świetny kolor włosów. 9/10
#53 |
|
![]()
Emm, łał. Tyle powiem.
W porównaniu z początkami to jest ogromny progres. Gratulacje. Bartoszka jest bardzo... inspirująca. Dziękuję za taką simkę. Bardzo. Daję jej 10/10. A właściwie Tobie. |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
kiniusia1 - słodziutki cukiereczek? taka miała być :3
Rosemarie -oh, dziękuję za taki wyczerpujący komentarz :3 Yuki - sama widzę przeogromną różnicę między pierwszą, a ostatnią simką. Nie można powiedzieć, że nie zrobiłam postępów, ale nadal uważam, że moje simy mogłyby być lepsze >D dziękuję wszystkim za komentarze :3 Przedstawiam wam moją najnowszą simkę o imieniu Tilda ^^ ![]() Tilda od dziecka dużo gada, odznacza się nadmierną ilością energii i jest pozytywnie zwariowaną osobą. ![]() ![]() Na pierwszy rzut oka może wydawać się bardzo dziecinna, ale musicie wiedzieć, że jest także nieuleczalną romantyczką. ![]() ![]() zdjęcie twarzy ![]() Nie mam pojęcia co się dzieje z włosami :c Tylko z bliska tak wyglądają
![]() |
#55 |
|
![]()
Na pierwszy rzut oka jest śliczna, ma ładną szczękę - jej efekt psuje za wielki podbródek. Oczka są trochę za daleko od siebie, przez co sprawiają wrażenie, jakby były mniejsze. Ma słodki nos.
![]() Najlepiej jej w okularach - co dodaje jej dziecinności, ale w warkoczu wygląda poważniej. ![]() Ogólnie jest całkiem niezła, mega słodka : ))
#56 |
|
![]()
Ma podobną szczękę do mnie xD
W okularach jest jej najlepiej, bo tak jakby tuszują one tą szczękę ![]() Słodka ![]()
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nigdy nie widziałem podobnej simki. Na zdjęciach z gry wygląda naprawdę super! Szczęka faktycznie trochę za bardzo się wyróżnia, ale u tej simki nie jest to wadą, bo to do niej pasuje : )
|
![]() |
#58 |
|
![]()
Dziękuję bardzo :3 Ktoś jeszcze się skusi?
![]() |
#60 |
|
![]() Katerina (>'3')> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak wiem hipsterskie tapety XD nie chciało mi się robić prezentacji, Gomen :x
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|