|
|
#52 |
|
Reputacja: 10
|
Jest ładna, nawet bardzo.
Jest taka strasznie NIErealistyczna, i przez to mi się podoba ![]() 9/10 - odejmuję za dziwny nos xD @down - muszę zrobić to samo
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 13.11.2011 - 18:45 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
|
vatri, chrupek, Ruiku, dziękuję.
![]() @up - moim założeniem było, żeby wyglądała nierealistycznie, tzn. jak postać z bajki, więc cieszę się, że się udało.
|
|
|
#54 |
|
|
Śliczna jest! Bardzo mi się podoba. Przypomina mi Gemmę Arterton
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Reputacja: 14
|
Otóż simka jest fajna, podoba mi sie, widac, ze sie staralas, sesja jest sliczna, choc nie w moim stylu. W samej simce natomiast nie podoba mi sie nosek, ktory jest nieco za mały, odleglosc miedzy nosem a ustami jest za mała, a usta wydaja mi sie byc takie pospolite
Dam 8/10
|
|
|
|
#57 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Hejka - skoro już tu jestem... nie znam się na simach i moja wypowiedź będzie bardzo subiektywna, czyli coś, czego Liv nie znosi
("podoba mi się" albo "nie podoba mi się")...Więc - nie gustuję w wampirowatych osobach (i simach także), a w większości niestety Twoje simy sprawiają wrażenie takich "pip ciemności" Szczególnie te na początku tematu. Dorian jest wg mnie co najmniej "dziwny" i taki przerażający z tym ubytkiem we włosach na czole ![]() Bardzo mi się spodobała Christine (choć wg mnie ma za jasną karnację) ale fajnie dobrałaś fryzurę do strojów. Aleksander też jest niczego sobie Całkiem przystojny.Selene jest urocza, ma piękną twarz. Powiało odptymizmem u Lily Rose. Fajnie i kororowo ![]() Ale dla mnie zwycięża Genevieve ![]() Ps. To tylko moje gusta, więc nie bierz sobie tej opinii do serca, bo podziwiam CIę za to, że potrafisz bawić się wyglądem simów
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
|
Simka jest piękna tylko (jak mówią wszyscy) usta za szerokie.Ogółem:10/10
|
|
|
#59 |
|
|
aaaaaa, uduszę za kolejne takie bajeczne simki!
te oczy mi się będą po nocach śniły ![]() 100/10
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|