![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
To u mnie jest tak, że czarną wbijają jako przedostatnią, a ostatnią olewają...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
u mnie nie działa zmienianie fryzury prze ubranie się w strój roboczy, bo nie ma wtedy opcji na lustrze "zmień wygląd"... rozkładam już ręce..
ale chciałam Wam opowiedzieć coś śmiesznego, może to już ktoś zauważył ![]() Dzisiaj rano miałam okazje zobaczyć powtórkę serialu na TVN "Na Wspólnej". Normalnie nie oglądam tego serialu, dziś natomiast przypadkowo oglądałam, stąd moje zdziwienie, może już ktoś to zauważył. Nagle pomyślałam, że ktoś gra w simsy w moim domu, a to w tle tego serialu leciała muzyka z simsów ! ta z trybu budowania hehehe! zauważył to już ktoś ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Ja też to zauważyłam!
![]() ![]() A co do fryzury, to najpierw kliknij na komodę i wybierz planowanie stroju, a potem w nowej zakładce kariery, możesz dodać nawet dwa nowe stroje robocze. Wtedy możesz je już ustalać jak zechcesz... Mnie to i tak denerwuje, bo niby dlaczego ten strój nr. 1 ma nie być edytowalny... Bez sensu, to moja gra, po co te ciągłe ograniczenia... Egh... za czasów Willa Wright'a... A chciałam powiedzieć, że doszły 3 nowe gatunki ryb, ale nie ma ich jako rozsiewaczy, więc nie wiem jak legalnie je zdobyć. To są trzy rozgwiazdy, są ładnie zrobione, ale oglądać je można tylko w plecaku i w kuli, bo EA znowu zrobiło niedoróbkę i nowych ryb nie widać ani w akwa z PZ, ani w tym z NA... No ręce opadają... A ta niebieska rozgwiazda jest taka śliczna... Ja wolę nie mieć tych ryb, niż trzymać je w kuli... No aż chce mi się powiedzieć jakieś brzydkie słowo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak już mowa o tym co doszło, to wtrące swoje trzy grosze z uwagi na to, że przepadam za owocami które doszły, mianowicie są to banany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Miałam formatowanego laptopa i wszystko instalowane od początku, ale w końcu udało się. Niestety, nie mam żadnych dodatków z internetu, nie licząc czterech fryzur. W sumie, to nawet lepiej, bo simsy chodzą płynnie i w ogóle się nie zacinają. Nowe ubrania i fryzury są świetne, naprawdę się do nich przyłożyli. Jak już wcześniej pisałam, miasto jest ok, przypomina mi trochę Barnacle Bay, w czym BB jest ładniejsze. Na moja simka rozwija się w karierze piosenkarki, więc później napiszę więcej.
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
A ja wczoraj byłem na festynie w parku Verde, nie spodziewałem się że aż tak to dopracują bardzo mi się spodobało, a wiecie co ile są takie festyny?
|
![]() |
![]() |
#57 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uv: Nie piszemy posta pod postem, tylko używamy opcji "Edytuj". W razie pytań, zapraszam na PW ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 17.03.2012 - 10:21 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Wczoraj kupiłem ten dodatek i zostałem mile zaskoczony. Na początku, jeszcze przed premierą sceptycznie podchodziłem do kupna, ale po przeczytaniu kilku opinii w tym temacie, zdecydowałem się na zakup
![]() Miasto jak dla mnie jest śliczne, ma dużo wolnych przestrzeni, ładne parcele domy, widoki. Chyba nic bym w nim nie zmienił. W CAS'ie jest już troszkę gorzej ilość ubrań i fryzur nie powala, ale żeńska garderoba (bo tylko ją zdążyłem wczoraj sprawdzić), uzupełniła się o parę fajnych ciuchów. Zauważyłem też, że został nieco zmieniony skin simów, wydaje się bardziej naturalny. Cieszę się, że to nowe miasto wręcz tętni życiem, na parcelach wreszcie jest sporo simów. Stworzyłem simkę w stylu retro i postanowiłem, że będzie piosenkarką rozpocząłem karierę i pierwsza rzecz, która rzuciła mi się w oczy to ten ochydny uniform i czapeczka. Na szczęście da się zaprojektować nowy strój, bardziej dopasowany do mojego gustu ;D. Na początku zlecenia są nudne, te telegramy troszkę denerwują. Ale koncerty i występy dla napiwków są naprawdę fajne. Moja simka miała okazję wystąpić na dwóch koncertach i już wiem, że jest to bardzo fajne urozmaicenie. Podoba mi się to, że piosenkarz/piosenkarka podczas koncertów mogą nie tylko spiewać, ale także wdawać się w interakcje z publicznością. Co prawda nie sprawdzałem trybu kupowania, ale w klubach dostrzegłem całkiem fajne nowe obiekty, szczególnie spodobał mi się mechaniczny byk. Wykryłem tylko jeden błąd, a mianowicie bardzo często nie słychac piosenki śpiewanej przez moją simkę, na szczęście restart gry naprawia ten bug. Podsumowując, dodatek bardzo mi się podoba, wydaje mi się że w miarę się postarali. Nie mogę się doczekać, aż wypróbuję nowe kariery! |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Mi też się dźwięk zacina, gdy Simy śpiewają karaoke. Nie zawsze, ale często. Zazwyczaj dzieje się tak, gdy śpiewają w duecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |