![]() |
#52 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Zgodnie z obietnicą, przeczytane
![]() Beniamin jest strasznie wkurzający z tą swoją osobowością ![]() ![]() Właściwie tyle tylko mogę napisać ![]() Pewnie powtórzyłem to, co było w poprzednich komentarzach xDD Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Reputacja: 11
|
![]() Pewnie się rozstaną, bo mnie też on wkurza, do lusterka zagląda zaraz jak wstanie z łóżka czy zejdzie z klopa ;/ I ciągle się kąpie ;// Co do Judyty, ja tu wyczuwam potencjał :> Nie jest najgorsza jako małe dziecko, więc mam nadzieję, że będzie dość ładna jak dorośnie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]()
Jest głuchoniema, więc "cicho sza" jak najbardziej tutaj pasuje
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() @ up: Cytat:
Wrzucam dziś nowe fotki. Zmniejszałam je "wagowo" ile się dało z uwagi na to, że jest ich dość sporo (zawsze zbiera mi się masa fotek i mam potem problem ;/), a nie chcę, żeby komuś zbyt długo ładowała się strona (znam ból wolnego łącza), jednak wydaje mi się, że strasznie na jakości nie straciły. Tak, czy siak, wciąż zachwycam się swoją grą i jak patrzę na zdjęcia ze starego komputera, to oczom nie wierzę widząc ten pikselozowo-rozmyty koszmar ![]() ********** Podczas wakacji Elżbieta miała sporo czasu, aby przemyśleć, czy chce spędzić życie u boku mężczyzny, do którego już chyba nic nie czuła, i który w dodatku jak powietrze traktował ich córkę. Trochę się wyciszyła, poznała wielu wspaniałych ludzi, a nawet poflirtowała z przystojnym tubylcem :> W tamtym czasie otarła się również o śmierć, gdy trzasnął w nią piorun!
![]() ![]() ![]() Powrót z raju do rzeczywistości był bolesny. I choć miała więcej sił do zmagania się z przeciwnościami, nie było jej łatwo tak od razu rozstać się z Beniaminem. Nawet rady przyjaciółek nie przyspieszały jej decyzji. ![]() Przełom nastąpił którejś nocy. Beniamin, wielbiciel wszelakich stworzeń futrzastych (to chyba jedyny jego plus) tak bardzo zaprzyjaźnił się z pewnym wilkiem, że... stał się wilkołakiem! ![]() Jednak nawet ta okropna przemiana nie zmieniła nic w jego stylu bycia... T___T Nadal zakochany był w swoim odbiciu w lustrze! ![]() ![]() Mała Judyta tak bardzo przestraszyła się wyglądu swego ojca, że wpadła w histerię i bardzo długo nie mogła się uspokoić. ![]() To przesądziło sprawę. Elżbieta postanowiła definitywnie rozstać się z Benkiem, gdyż nie chciała narażać córki na niepotrzebne traumatyczne przeżycia i conocne stresy związane z przemianą Beniamina w potwora. Była bardzo tolerancyjna, ale takich wybryków natury nie zdzierżyła. Elżbieta była nieubłagana. To był koniec ich związku. ![]() ![]() Nie była do końca przekonana, czy na pewno dobrze zrobiła... jednak uszczęśliwiona mina córki utwierdziła ją w tym przekonaniu. ![]() Życie upływało im leniwie i w spokoju, ale Elżbieta zaczęła odczuwać w końcu samotność. Była dorosłą kobietą i miała swoje potrzeby. Chciała się z kimś spotykać, próbować poukładać życie. Nie czuła się stara i chciała jeszcze korzystać z życia. Któregoś dnia obok jej domu przechodził niepozorny gość, którego nagle postanowiła zapoznać. To była spontaniczna decyzja, w końcu niewielu miała bliskich znajomych, a przyjaciółki powyjeżdżały na wakacje... Okazało się, że Lubomir ![]() ![]() ![]() Było tylko kwestią czasu, kiedy młodzi wdadzą się w romans. Stało się to szybciej, niż ktokolwiek mógł się spodziewać. Lubek został stałym gościem w domu Elżbiety, zaprzyjaźnił się z Judytą. Był nawet swego rodzaju bodyguardem, gdy Elę nachodził Beniamin (kocham tę fotkę; nie dlatego, że jest specjalna, bo akurat jest zwyczajna aż do bólu, ale dlatego, że Lubomir naprawdę rzucił się na Benka kiedy ten przyszedł w odwiedziny : D Od wyprowadzki codziennie przyłazi nieproszony, wpycha się do domu i panoszy, mam go dość ;/ Wcześniej ci dwaj pokłócili się i pobili, ale to Benek dostał łomot : D No i któregoś dnia sytuacja poniżej naprawdę się zdarzyła, Lubomir zaczął szturchać Benka, a sądząc po obrazku w dymku, chodziło o Elżbietę ^^ Kocham tego zazdrośnika!): ![]() Romans przerodził się w głębsze uczucie bardzo szybko. Elżbieta nie zwracała uwagi, że Lubomir jest sporo od niej młodszy. Była zakochana po uszy, z wzajemnością zresztą. Lubek też spragniony towarzystwa był... ![]() ![]() Po pierwszej randce zainicjowanej przez Elżbietę, zaczął się prawdziwy maraton - umawiali się nawet dwa razy dziennie! Lubomir był niestrudzony. A tekst pewnej piosenki Sokoła i Pono, podczas randki miał w głowie jakieś 3 razy. Dobrze, ze Elżbieta miała swoje... auto ![]() ![]() ![]() ![]() To mnie rozwala, niezłe zbiegowisko ![]() ![]() A randki? Oczywiście każda z nich była tą wymarzoną ![]() ![]() Aż któregoś dnia... Lubomir zaskoczył ukochaną na środku drogi. Mało romantycznie, ale tak zupełnie spontanicznie... ![]() Reakcja była wiadoma ![]() ![]() ![]() Tymczasem mała Judyta przestała być dzieckiem i wyrosła na nastolatkę! ![]() Nie jest to jakiś szczyt moich wyobrażeń, ale nie jest taka zła ![]() ![]() I prezencik od mamy. Na takie urodziny należał się w końcu własny telefon z pakietem 1000 sms-ów do mamy ![]() ![]() I tak już tylko jako ciekawostka: dwa psiaki, które Ela przygarnęła ze schroniska zaraz po wprowadzeniu do Kwitnących Wzgórz, odeszły z Mrocznym ![]() Gremlin: ![]() ...i Korek (wiem, że niskie ściany, ale nie dałam rady zajrzeć do łazienki, a akurat tam Mrok musiał przyleźć ;/): ![]() A jako, że Elżbieta nie wyobrażała sobie domu bez zwierząt, przygarnęła ze schroniska kolejną znajdę - kocicę, którą nazwała Alekto (od jednej z trzech Furii). Imię pasuje bezbłędnie, póki co, niszczy wszystko na swojej drodze ;] ![]() ![]() ********** Bonus: Lubomir Kluczyk w pełnej krasie. Jestem w nim zakochana, uważam, że jak na miastowego jest boski. Te oczy koloru avady... Już nie mogę się doczekać, by się do niego dobrać przed lustrem ^^ ![]() Na dziś to wszystko. Wiem, że historia taka przeciętna, ale to tylko OJSG, a nie dział z FS ![]() No to chyba tyle, pozdrawiam ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 12
|
![]()
Benio nie jest zbyt poważny. Uwielbia nawet swój wilczy wygląd. Znarcyzowany
![]() Obleganie budki rządzi. Wszyscy mają ochotę na jedno. Judyta jest ładna. Tylko nie może mieć charakteru po tym głupim B , którego imienia nie chcę pisać. Nawet Mrocznego nie może zabraknąć. Eli ładniej w poprzedniej fryzurze :c , ale z Lubka ciacho.
![]() |
#57 |
Reputacja: 10
|
![]()
Noo Lubek wygląda nieźle, jak na miastowego, maxisiaki się postarały huehue
![]() Fajnie, że Ela zerwała kontakt z Benkiem, chryste, nie mogłam się już patrzeć na tego faceta T__T Judyta wyrosła na ładną dziewczynę ![]() MROKU PRZYSZEDŁ PO PSY?! aaa jak ja nie lubię takich chwil :< swoją drogą, wcale bym się nie zdziwiła, jakby pod tym Mhrocznym ubrankiem krył się Chrupek xD Apropo tej budki ze zdjęciami, bo nie wiem czy Ci kiedyś mówiłam... akurat tak się składa, że w tym samym lokalu mój Ivan też się bzykał xD pamiętam, że pod tą budką zgromadziło się chyba ze dwadzieścia simów plus Zadecka xD miałam niezły ubaw, jak ta stara raszpla próbowała się dostać do Ivana, żeby sprać go torebką i jej się nie udało bo nie dała rady przejść ahaha xD TEST PASSED! apropo, ten tubylec z wakacji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() Laselight - Beniamin jest koszmarnym narcyzem, to jego przeglądanie w lusterku doprowadzało mnie do szału. Cieszę się, że w końcu pozbyłam się go z domu. Chociaż tak właściwie też nie do końca. Nie przewraca mi śmietnika ani nie robi na złość, po prostu przychodzi jako gość, tyle, że włazi mi do domu bez powitania, ma aktywne wszystkie interakcje. Wpienia mnie to, bo się panoszy, włącza telewizor, korzysta z łazienki, wanny dla dwojga i ciągle muszę go żegnać, choć po kilku godzinach i tak wraca. I tak w kółko. ;/ To pewnie przez to, że jest przyjacielem na zawsze, ale jak to zmienić, to nie mam pojęcia ;/
Judyta nie ma charakteru po ojcu, już się przyjrzałam ![]() ![]() Rudzia - ahahah, no to by było podobne do Chrupka xD Zwłaszcza przychodzenie w takich momentach, jak korzystanie z łazienki xD Dobrze wiedzieć, że Ivan w tym samym miejscu zaliczał panienki xD Teraz ten lokal ma jakąś historię, hahah xD zawsze będzie mi się już z tym kojarzył. Bardzo lubię to miejsce, najczęściej tam się właśnie wybieram, ewentualnie do "Mrocznej Krypty". Inne miejsca baaaardzo rzadko odwiedzam. A Zadecka wymiata xD To babsko jest niemożliwe! Aż dziwne, że zwątpiła w dostaniu się do Ivana. Tubylec z wakacji ma na imię Makary (nazwiska nie pamiętam), gdzieś go tam Elka ma w znajomych i nawet chciała zaprosić do siebie na kilka dni, ale teraz, gdy jest Lubomir, to trochę się obawiam, bo są sobą zauroczeni (ach, ten wakacyjny klimat ![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak pisałaś Lubuś czytałam Lubiś
![]() Całkiem fajny odcinek, bardzo dobrze że tego Brenka-sarenka się pozbyłaś, oby tylko nie chciał dostać praw do córki :< to zdjęcie jest bardzo ładne *.* http://i1048.photobucket.com/albums/...emi83/14-3.jpg Ela rzeczywiście bardzo lubi zwierzęta ![]() ![]() ciekawe co będzie dalej
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Kosiarz wcale nie jest aż tak Mroczny
![]() Dobrze, że Benek został sam. Może w końcu zda sobie sprawę, że z lustrem to nie to samo, co z kobietą ![]() ![]() Ogólnie fajnie się toczy Twoja gra. Czekam na kolejne relacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|