![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czemu, ale on mi coś "śmierdzi"
![]() ![]() Nie wiem jak dalej będą wyglądać ich losy, ale jak Ty nad nimi panujesz, to będą piękne ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
ja obstawiam, ze bedzie chcial ja zauroczyc, zgarnac majatek, zostawi ja i bedzie sie z niej smial jak jakis ero-man na kanapie z 5tka lasek xD
a tak na powaznie.....to tak mysle! hehe ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Imgur, imgur, imgur! Po rejestracji. Mam tam teraz 225 zdjęć i nie dre, że za dużo. Muszę sama sprawdzić czy jest tam limit.
No wiecie? A może on będzie tym jednym, jedynym, który zawładnie jej serce? Już wolałabym jego tragiczną śmierć niż wykorzystanie i porzucenie Eleny ![]()
![]() |
#54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Ten pan smierdzi, i to nie o pot mi chodzi.
![]() Dziwne, że Elena tak szybko dała sie 'zlapac' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Odcinek 12
Elena i Daren byli naprawdę świetną parą, doagadywali się. Niedługo potem zamieszkali razem a wraz z nimi zamieszkała Remcia. ![]() -Witam przepiękną Damę- radośnie witał Daren , Elenkę każdego dnia. -Przestań wariacie, kocham cię-odpowiadała mu ![]() -Wiesz jaki jestem szczęsliwy że cie mam?-pytał ją. -Wiem, wiem normalnie cały promieniejesz-odpowiadała żartobliwie. ![]() Pewnego dnia Elena postanowiła odwiedzić rodzinny dom. Niestety było to południe więc Bruno był w szkole a tata na zleceniu. W domu zastała tylko mamę. ![]() -O kogo ja widze, moja córunia-przywitała ją szczęśliwa Maya. -Witaj mamo, przepraszam że długo mnie nie było. Wiesz przeprowadzka, przemeblowanie.. -Tak, Tak i ten przystojny blondyn z którym widziano cię na mieście-przerwała uśmiechając się -Aaa.. Daren? Skąd wiesz?-spytała -To duże miasto, ale nasza rodzina jest sławna, jesteś rozchwytywana-śmiała się. ![]() -A tak wogule skąd znasz tego blond anioła-żartowała Maya -Mamo to zwykły chłopak,sąsiad,poznaliśmy się przez jego kota...(cała opowieść) -Fajna historia, ważne żeby był dla ciebie dobry, nie śpiesz sie z niczym-ostrzegała. -Spokojnie, jestem odpowiedzialna-zapewniła ją Elena. -A tal wogule moja droga- zaczęła Maya- będziesz siostrzyczką! -Tak wiem, mam Bruna..nie, no ... ty jesteś w ciąży? ![]() -Owszem, będzie dziewczynka. Nazwiemy ją Jennie. -Cieszę się! ![]() Robiło się coraz później, niedługo Daren miał wrócić z pracy musiała ugotować mu obiadek, więc wzieła Remcie, pożegnała się z mamą i wróciła do domku. ![]() Ugotowała mu zupę, pomidorówkę ![]() ![]() -Kochanie wróciłem. jestem padnięty-przywitał ją Daren -oj biedactwo, zaraz dam ci obiadek-odparła troskliwie. ![]() -Jesteś aniołem i to w dodatku świetnie gotującym- zażartował szepcząc jej do ucha. ![]() -Ty też jesteś moim aniołkiem,ale za to niezwykle głodnym-odparła głaszcząc go po policzku. ![]() Podczas jednego ze spacerów, Elena znalazła na ulicy małego kociaka. No przecież cię nie zostawię- pomyślała- i zabrała malucha do domu. ![]() Remka z początku niezbyt przyjaźnie zaareagowała na nową lokatorkę. ![]() Ale potem po przełamaniu pierwszych lodów jakoś poszło. ![]() Kiedy Daren wrócił z pracy był mile zaskoczony, ponieważ uwielbiał kociaki. -Skąd go wziełaś, jest uroczy-pytał dziewczynę. -Znalazłam go na ulicy, był taki biedny, zamieszka z nami prawda? -Oczywiście, słońce-odpowiedział. ![]() -Tylko jak my ją nazwiemy, to dziewczynka-odrzekł -hm.. Kalimba!-odparła -Skąd ty to wziełaś?-pytał zaskoczny -Nie wiem, ale Kicia, Pusia.. Nie. Kalimba! ![]() Niedługo potem na świat przyszło 2 dziecko Mayi i Talantego- Jennie. ![]() Jennie większa, cały tatuś się szykuje. Tylko karnacja po mamusi. ![]() ![]() No i moje Panie nastolatkiem stał się Bruno, dostal ode mnie ksywkę Bruno Banani ![]() ![]() ![]() ![]() Nadal opiekował się swoją ulubienicą, chociaż raz uciekła z klatki ![]() ![]() ![]() +Bonus Z przyjęcia pieluchowego, jakiś gościu gratluje Mayce - córeczki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Pójdę śladami koleżanki z forum i poproszę o zrobienie partnerki dla Bruna, oraz partnera dla Jenny. :-) Z tym drugim nie musicie się spieszyć, ale Bruno potrzebuje dziewuchy:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
to ja sie zglaszam ;D chce zrobic "ciekawa dziewuszke dla Brune'a
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Oki Eyve zrób dla niego ślicznotkę:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Ok, stworzylam dziewuszke, oczywiscie do przerobki wlasniej w zaleznosci od dodatkow
![]() http://www.mediafire.com/?s2my7le74l68lkv Penny Markens- niesmiala dziewczyna o romantycznym uosobieniu, cicha, pogodna, pomocna. Nie zwraca na siebie uwagi, kocha zwierzeta...marzy takze o swojej wielkiej milosci jak to dziewczyny, lecz ma jeden problem....gdy tylko jakich chlopak chce nawiazac z nia kontakty towarzyskie, dziewczyna wpada w panike, jaka sie i wszystko psuje.....i jak tu znalezc tego jedynego :p Czy dziewczyna pozna tego jedynego i przelamie swoj lek przed chlopakami?? ;3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|