![]() |
#51 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
ponoc masz 29 lat, a zachowujesz sie chwilami jak rozwydrzony dzieciak ktoremu ktos zabral zabawki ![]() nie sadze zeby 'gora miala zawsze racje', sama wiem ze czasem jednak jej nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Z powyższego jasno wynika, że za tego posta powinnaś dostać bana. Warn dopiero teraz, bo zastanawiałam się, czy dać Ci tego bana, czy nie. Zdecydowałam się ostatecznie na warna. Co ma radzenie sobie z grą do straszenia banami? Jak widać straszenie banami i tak nie pomaga i jeszcze są skargi o to, że przestrzegam regulaminu. Straszenie banem było po to, żeby nikt innym nie psuł zabawy. Za takie coś muszą być jakieś konsekwencje. Bo inaczej po co w ogóle się bawić, skoro zawsze znajdzie się ktoś, kto może popsuć zabawę innym?
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 04.08.2013 - 22:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() Cytat:
Nie wtrącam się do Twoich spraw, więc nie wtrącaj się do moich, taka mała rada na przyszłość, bo sobie nie życzę ![]() Koniec tematu, ja swoją opinię wyraziłam, bawcie się grzecznie dalej, a ja zabieram swoje zabawki i wychodzę. Dobranoc UŁOŻENI DOROŚLI.
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() Cytat:
piszac tutaj a nie na pm do moda? w praktyce - tak ![]() alez dobrze, jasnie pani. przepraszam za urazenie twojej dumy. w zwiazku z tym, rowniez sie zamkne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
po 2. Morgana ma rację. sama stwierdziłaś, ze rzeźnia pozjadała wszystkie rozumy więc opinię dał ci ktoś, kto jest spoza rzeźni. z resztą nie rozumiem co ma do tego to, że warn jest 3 dni po fakcie. rozumiem jakby to był post sprzed np. 2 tygodni czy coś. Ostatnio edytowane przez Rainbow : 04.08.2013 - 22:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Administrator Emeryt
|
![]()
napiszę coś, za co ktoś kiedyś mnie zbeształ, żebym go nie wychowywał i że wie, co ma robić. po co ta agresja? po co ta złość? po co obrażanie? o taką głupotę? od razu odechciewa się wszelkiej dyskusji z takim człowiekiem, każda ze stron ma dość, problem zostaje nierozwiązany. ale wiem, że nie jestem od tego, żeby nikogo tutaj wychowywać, każdy ma wolną wolę i wie, jak rozwiązywać takie problemy po swojemu. dlatego wszem i wobec mówię, że nie będę odpowiadał na posty z takim zabarwieniem emocjonalnym. dziękuję
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mam pytanie, a bardziej zażalenie.
Dostałem -10pkt za brak cenzury w nicenzurowanym słowie. Mianowicie napisałem pewne słowo, lecz zamiast jednej gwiazdki napisałem "Y", proszę Was! Cenzura była, a nie ważne jaka, tak?! Jeżeli byłoby to, no nie wiem $ % # @, to też przecież cenzura, tak? Nie ważne jaka, bo tak jak napisałem to słowo, to nie brzmiało graatycznie, ani nie wyglądało gramatycznie na przekleństwo, przykro mi. I to jeszcze -10pkt, no błagam! Masakra! Apo edit: czekałam na ten post! ;_; Ostatnio edytowane przez Rainbow : 09.08.2013 - 13:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Administrator Emeryt
|
![]()
patrz pkt 3 w zasadach ogólnych regulaminu, tam znajdziesz wyjaśnienie
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 12
|
![]()
Śmieszne, żałosne i bardzo dziwne.
Jak dyskutuję z osobami (nie tylko z forum, ale z reala) na temat działalności administracji to buchają śmiechem, co lepsze czasami płyną łzy ![]() PS: -10pkt? Śmieszna, hahahahha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|