|
|
|
|
#1 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Złamałaś regulamin zabawy, Libby ostrzegała przed tym. A to, że post został napisany 3 dni temu nie ma nic do rzeczy. Skoro nie potrafiłaś zaakceptować zasad gry nie powinnaś brać w niej udziału. Takie jest moje zdanie (ale co ja tam wiem, prawda?). Poczekajmy na opinię Libby, póki co nie cofam warna.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
No tak, bo wy wszyscy tam w rzeźni rozumy pozjadaliście, prawda?....
Róbta co chceta, ja swoje zdanie wyraziłam i więcej się wypowiadać nie będę. Wybaczcie mi, że się czepiam, góra ma zawsze rację, zapomniałam o tym.
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
ponoc masz 29 lat, a zachowujesz sie chwilami jak rozwydrzony dzieciak ktoremu ktos zabral zabawki nie sadze zeby 'gora miala zawsze racje', sama wiem ze czasem jednak jej nie ma moim zdaniem ostrzezenie za zedytowanego posta rowniez moze nie bylo do konca potrzebne. ogolnie troche nie zgadzalam sie z tym punktem gry, zeby W OGOLE nie mozna bylo spekulowac poza nia, nawet w takiej lekkiej formie, no ale trudno. kazdy regulamin tego zaakceptowal, wiec wiesz.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Nie wtrącam się do Twoich spraw, więc nie wtrącaj się do moich, taka mała rada na przyszłość, bo sobie nie życzę ![]() Koniec tematu, ja swoją opinię wyraziłam, bawcie się grzecznie dalej, a ja zabieram swoje zabawki i wychodzę. Dobranoc UŁOŻENI DOROŚLI.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
piszac tutaj a nie na pm do moda? w praktyce - tak alez dobrze, jasnie pani. przepraszam za urazenie twojej dumy. w zwiazku z tym, rowniez sie zamkne
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
Cytat:
po 2. Morgana ma rację. sama stwierdziłaś, ze rzeźnia pozjadała wszystkie rozumy więc opinię dał ci ktoś, kto jest spoza rzeźni. z resztą nie rozumiem co ma do tego to, że warn jest 3 dni po fakcie. rozumiem jakby to był post sprzed np. 2 tygodni czy coś. Ostatnio edytowane przez Rainbow : 04.08.2013 - 23:00 |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
uczestnicząc w grze, zaakceptowałaś regulamin tejże, tak więc nie wiem, czemu masz pretensje, że ktoś zaczął egzekwować jego zapisy.
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
Ale w regulaminie był zakaz spekulowania, a nie samego pisania o grze. Fakt, mogły tam być jakieś nicki, ale przecież nikt ich nie widział (prócz tych, którzy mają wgląd w historię edycji posta). Nie wiem, czy warn był punktowany, czy nie, jednak wydaje mi się to aż tak ogromne przewinienie. Gdyby tam faktycznie były spekulacje to okej, ale w tym poście nie ma nic takiego
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Cytat:
Z powyższego jasno wynika, że za tego posta powinnaś dostać bana. Warn dopiero teraz, bo zastanawiałam się, czy dać Ci tego bana, czy nie. Zdecydowałam się ostatecznie na warna. Co ma radzenie sobie z grą do straszenia banami? Jak widać straszenie banami i tak nie pomaga i jeszcze są skargi o to, że przestrzegam regulaminu. Straszenie banem było po to, żeby nikt innym nie psuł zabawy. Za takie coś muszą być jakieś konsekwencje. Bo inaczej po co w ogóle się bawić, skoro zawsze znajdzie się ktoś, kto może popsuć zabawę innym?
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 04.08.2013 - 23:49 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|