Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.12.2004, 12:52   #51
kubasm
Guest

Domyślnie

wiecie moze jaki awans w medycynie jest po specjalisice?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.12.2004, 15:29   #52
Toxic
Guest

Domyślnie

helikopter jes tw polityce też na najwyrzszym szczeblu kariery polityka zarabia sie 1320 a na najwyższym medycyny 1400 z kawałkiem ale w tych karireach są ogromne premie w medycynie dostałem premie 80 000 a w polityce 50 000 byłem też superbohaterem ale ta praca mi się nei podoba

Ostatnio edytowane przez Toxic : 05.12.2004 - 15:32
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.12.2004, 17:36   #53
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał jaa
helikopter jes tw polityce też na najwyrzszym szczeblu kariery polityka zarabia sie 1320 a na najwyższym medycyny 1400 z kawałkiem ale w tych karireach są ogromne premie w medycynie dostałem premie 80 000 a w polityce 50 000 byłem też superbohaterem ale ta praca mi się nei podoba
i po co...
tutaj macie listę wszystkich karier z poszczególnymi szczeblami i wymaganiami:
http://snootysims.com/careers.php - dla dorosłych
http://snootysims.com/teencareers.php - dla dorosłych i emerytów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.12.2004, 18:34   #54
Toxic
Guest

Domyślnie

z trudnych decyzji to ja miałem pielegniarke i chodnik jeszcze że przyszedł facet do szpitala i chciał wejsc bez koleiki ja mu kazaem czekać a on był bardzo wpływowy i zwolnili mnie ale przyjeli w innym szpitalu na wyższym stanowisku, miałem jeszcze że starzysta chial pogadać z ordynatorem(czyli mną) ja sie nie zgodziłem i dostałem za to 80 000, u polityka miałem o wybudowaniu portu i sie nie zgodzilem dostałem za to 50 000 jeszcze miałem czy zniszczyć park miejski ja dałme że nie i dostałem 9000 z hakiem ,u policjanta miałem czy iśc po pączki czy nie ja poszłem i straciłem jakieś punkty miałem czy gonić bandytów dachem czy głownym wjściem dałem głownym wejściem i straciłem punkty kondycji, jak byłem już wyżej w policji to maiłem czy okrzyczeć moich policjantów głośno czy bardzo głośnodałem bardzo głośno i było dobrze ,u kryminalisty miałem z autostradom ,w gastronomi czy pomuc w kuchni czy myć naczynia dałem myć naczynie i dobrze było miałem też z jakimś chłopakiem co nei płacił za jedzenie i dałem dac nauczke i mnie wywalili
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.12.2004, 20:00   #55
-tamatha-
Guest

ThumbsUp

Ja też miałam tą kartę w biznesie czy kupić ciężrówki czy zbudować port. Używam eliksiru życia więc to pytanie pojawiło się cztery razy (mam dwóch simów na najwyższym szceblu, więc podaje ilość razem) zawsze zapisuje grę przed wyjściem do pracy.
Za pierwszym razem napisałam ,,zbuduj port" i mnie cofnęli o kilka stanowisk wyszłam, ale już nie miałam drugi raz tego pytania. Potem drugi sim nacisnęłam ,,kup ciężarówki"... i mnie cofnęli (drugi raz się nie pojawiło)
I trzeci raz temu drugiemu simowi wybrałam ,,kup ciężarówki" :wacko: i mnie cofnęli wyszłam z gry weszłam i znowu pokazała się ta karta i nacisnęłam ,,Zbuduj port" :wacko: :wacko: ... jest nareszcie dostałam 50 000 simoleanów....długa droga do celu :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.12.2004, 08:31   #56
Toxic
Guest

Domyślnie

a ja zawsze nie zgadzam sie na budowe portu i dostaje kase
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.02.2008, 18:11   #57
Adusia
Guest

Domyślnie Odp: Kariery zawodowe w TS2

Helikopter chyba jak sie jest Armią
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2008, 21:48   #58
madzaaa
Guest

Nawieksza pensja jest chyba w karierze Biznes. Płaca jakos ponad 5000. mam pytanie... czy w the sims 2 dostepna jest praca artysty? bo widze, ze nagroda na to stanowisko jest a nigdy mi sie nie zradzyła byc w takiej pracy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2008, 19:31   #59
Neillé

Reputacja: 10

Skoro jest nagroda to i praca powinna być.
Bez powodu przecież tej nagrody by nie było.
Aha, praca artysty dochodzi chyba w jakimś dodatku...

PS. To temat z 2004r :ohmy:
stare 06.04.2008, 20:34   #60
Mamełe

Reputacja: 10

Kariera artysty dochodzi w dodatku Na Studiach. Żeby ją odblokować sim musi skończyc studia
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania