Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.11.2004, 09:01   #51
Binek
Guest

Domyślnie och!

1000000 razy młóiwe jak go dobyłęm cofnij się w góre a się dowiesz!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.11.2004, 16:05   #52
Pinia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Emma Watson
więc Jak go zdobyć?
Emma prosze natychmiast edytuj tego posta, bo pytanie, które zadałaś było zadane kilkanaście razy! Nawet odp. na nie miałaś na tej samej stronie, na której napisałaś tego posta

stare 13.11.2004, 13:24   #53
kawaii
Guest

Domyślnie

Smród trola, naprawdę?
Przecież to śmieszne, a niektórzy naiwni będą czekać 300 dni, aż przyjdzie do nich paczka z chlebem, z poleceniem udania się do aptekarza Toda (coś takiego zrozumiałam z tej plątaniny).
Binek i Patryk, w twoje opowieści nie uwierzę nawet na podstawie zdjęcia, bo i tak możesz sobie w Transmogifierze zrobić pojemniczek z tym "smrodem trola", wpakować do gry i to sfotografować, albo jeszcze łatwiej- ściągnąć jakiś element ozodbny z netu, który spragnieni nowych składników uznamy za ten "smród".
Nazwa beznadziejna, historyjka też. Jeśli chcesz kogoś nabrać, wymyśl coś bardziej prawdopodobnego. pozdrawiam i życzę miłych 300 dni niektórym.

stare 13.11.2004, 14:25   #54
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lisa
Chodzi ci o ściągnięcie Abrakadabry z internetu????Bo jeśli tak to jest to raczej nie możliwe takie rzeczy robią informatycy, lub hakerzy.Więc jeżeli chciałbyś mieć pirata to idź na jakiś rynek albo giełde tam czasami stoją hakerzy i sprzedają gry.
Tego bym ci jednak nie doradzała bo za jakieś 15-30 PLN mogą ci wcisnąć pustą płyte, albo gierke dla dzieci.
???????? hahaha, tylko infromatycy potrafia sciagac gre z internetu??? i hakerzy stoja na bazarach?? hahahaha. respect ;p

co do tematu w thesims nie da sie grac 300 dni.. 20 dni to moze i prawda 30 moze tez. ale 300dni to bedzie kupa czasu grania.

stare 13.11.2004, 14:37   #55
kawaii
Guest

Domyślnie

[QUOTE=Fool
co do tematu w thesims nie da sie grac 300 dni.. 20 dni to moze i prawda 30 moze tez. ale 300dni to bedzie kupa czasu grania.[/QUOTE]

Oczywiście jest możliwe, ale wtedy, jeśli komuś to sprawia przyjemność, ale na pewno nie tylko po to, żeby czekać na smród trolla.

Ostatnio edytowane przez kawaii : 15.11.2004 - 20:31

stare 15.11.2004, 20:10   #56
Meginia
Guest

Domyślnie

A ja tam wierze w ten nowy składnik. Trzeba mieć nadzieje :]... Ok, pogram troche i najwyżej dam zdjecie.

stare 17.11.2004, 21:01   #57
Black Raven
Guest

Domyślnie

smród trolla? Butelka z czaszką?

W Abrakadabrowie mieszkam ze 7 dni a butelkę z czaszką mam od gościa co na trąbce wywija w abrakadabrowie i jest to napisane jako jad węża a nie smród trolla cóż, Abraladabrę mam od ponad tygodnia więc niniejszym biorę zadek w troki

stare 18.11.2004, 15:41   #58
Sesca
Guest

Domyślnie

Buahahahaha! Smród Trolla? Dooobre! :laugh::laugh:
Kupiłam Abrakadabrę w grudniu, od tego czasu mieszkam jedną rodziną na Uroczysku.
Na początku gry dostałam paczkę, taak. Od tajemniczego gośćia w gustownym ( :laugh: ) różowym garniturku, który teraz kręci się po Abrakadabrowie.

Gdybym liczyła dni (w sims), to by ich z milion chyba było Od grudnia do dziś? Prawie rok. Żadnej buteleczki nie dostałam, a zrobiłam wszystkie czary/kryształy.

Binek, ale kit! Mówię wam, nie ma żadnego smrodu trolla!

Ostatnio edytowane przez Poison Paradise : 18.11.2004 - 15:42 Powód: Bo tak mi się podbało :P

stare 19.11.2004, 22:13   #59
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

no....przeciez oczywicie ze nie ma ;] gdyby bylo w ogole cokolwiek nowego to i tak po jakims czasie ktos by to odkryl i byly by dowody (tak jak z magicznym nektarem i biszkoptem) wszystkie te nowe czary skladniki itp to sciema, ale jesli ktos bardzo chce to moze sobie w to wierzyc podobniez wiara czyni cuda

stare 21.11.2004, 17:11   #60
mysialinka
Guest

ThumbsDown ufffff

Wydaje mi się tak jak wszystkim że to ściema i jeszcze nie mozna dać zdjęcia bo simka wybucha!!!! wow dużą macie wyobrażnie

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania