|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Podejrzewam, ze niedługo będziemy musieli czekać na pojawienie się "patcha" na MTS2 na normalne ubrania i karnacje u wiedźm ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie, bo mi się jeszcze sierściucha wyczarować nie udało - Potrzebne do tego Zwierzaki? Bo pisze że potrzebne drapaki i te pe, a w katalogu nie widzę... :p
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
tak trzeba mieć zwierzaki
P.S. czacha daj zdjęcia tego kota, co? proszę ![]() Ostatnio edytowane przez Alicja008 : 27.08.2008 - 20:12 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ee..mam pytanie xD
No więc: czy można się wymieniać składnikami tak jak w jedynce? Np.Oko traszki za np.Smocze łuski..? Bo tej opcji nie zauważyłam (mam magicznego sima)albo to przeoczenie albo nie można...z góry dziękuję za odp. ![]() @up - ten kot świeci na biało albo zielono w zależności od charketru sima który go wyczarował ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niestety nie można :/
Alicja008 jak zrobię to odrazu dam ![]() A jest możliwość ,że zrobimy oddzielny temat na Osiedlowe Życie tak jak mają inne dodatki ?? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
możliwość jest, ale zanim jakiś adnim czy tam ten kto się tym zajmuje to utworzy to przypuszczam, że jeszcze troche czasu minie
![]() P.S. przepraszam, że ciągle zjadam końcówki wyrazów, ale dopiero bedę miała kolację więc jestem głodna ![]() Ostatnio edytowane przez Alicja008 : 27.08.2008 - 20:21 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hehe xD Smacznego
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Rozumiem,że z psem trzeba wychodzić na spacer ??? Jak się miało swój dom to szedł do ogródka,bo mojemu simowi się z im na spacery nie chciało chodzić he
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ależ dziękuje
![]() a kiedy się doczekam tego zdjęcia kota??;> agnieszka 130187 chyba mozna psa wypuszczac z domu tak zeby polatał. tak mi się wydaje. dobra ja musze oddac kompa szwagrowi wiec papa |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|