|  | 
|  06.07.2016, 09:59 | #1 | 
| Zarejestrowany: 16.07.2013 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 348 Reputacja: 10 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

Halo! Ktoś żyje tu w ogóle   ? Na początku jak się tu zarejestrowałam było zawsze tyle ludzi..  I zastój w tematach jest..  czy administracja nie myślała o jakieś reklamie? | 
|   |   | 
|  | 
|  26.01.2017, 16:00 | #2 | 
| Zarejestrowany: 10.11.2016 Płeć: MężczyznaPostów: 41 Reputacja: 11 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

Zgadzam się przydała by się reklama.I też logowanie się przez fb (wtedy by też by było dużo użytkowników)

__________________ tu coś kiedyś będzie. ale teraz nie ma | 
|   |   | 
|  10.03.2017, 14:36 | #3 | 
| Zarejestrowany: 16.07.2013 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 348 Reputacja: 10 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

Widzę, że dalej nic..    | 
|   |   | 
|  10.03.2017, 15:49 | #4 | 
| Administrator Zarejestrowany: 26.05.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 30 Płeć: MężczyznaPostów: 1,565 Reputacja: 102 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

Jeśli mam być zupełnie, ale to zupełnie szczery, to ja osobiście już zrezygnowałem z jakichś prób rozruszania tego forum. To nie jest tak, że nie mam pomysłów, ale po prostu tutaj się nie da niczego wprowadzić. Z adminkami mamy masę fajnych propozycji zmian i ulepszeń, ale nie mamy jak je wcielić w życie. Gdybyśmy chociaż mieli większą kontrolę nad bazą danych i FTP, może wtedy by się dało jakoś ożywić forum + może nawet wskrzesić portal. Ale w obecnej sytuacji? Nawet rejestracja nie działa tak jak trzeba i każdego użytkownika musimy manualnie aktywować, inaczej codziennie byłoby przynajmniej sto rejestracji botów. Bardzo bym chciał jakoś ożywić to forum, ale przy obecnym zainteresowaniu właścicieli jest to niemożliwe. | 
|   |   | 
|  11.03.2017, 18:58 | #5 | 
| Zarejestrowany: 09.05.2010 Skąd: Oświęcim Wiek: 26 Płeć: KobietaPostów: 136 Reputacja: 11 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

Po paru latach przerwy wróciłam i jestem w szoku, że forum jest praktycznie martwe. Szkoda, że nie da się nic z tym zrobić.

__________________ Wróciłam  | 
|   |   | 
|  12.03.2017, 13:44 | #6 | 
| Zarejestrowany: 10.11.2016 Płeć: MężczyznaPostów: 41 Reputacja: 11 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

O co chodzi z tymi właścicielami? Możliwe że nie wiem bo jestem nowy.

__________________ tu coś kiedyś będzie. ale teraz nie ma | 
|   |   | 
|  12.03.2017, 18:04 | #7 | 
| Administrator Zarejestrowany: 26.05.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 30 Płeć: MężczyznaPostów: 1,565 Reputacja: 102 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

Forum jest własnością firmy(?) Shooters.pl, której polityka nie pozwala na przekazanie dostępu do FTP i bazy danych administracji forum(nam). Mają tak podobno jakiegoś informatyka, który powinien się zajmować forum, ale szczerze mówiąc całą jego robotę można o kant dupy potłuc. Nic nie robi, a jak wszyscy muszą się namęczyć, żeby chociaż łaskawie spojrzał czasem dlaczego forum co chwila pada.    | 
|   |   | 
|  12.03.2017, 20:23 | #8 | 

To bardzo przykre   . Szkoda, że nie ma jakieś możliwości przeniesienia tego forum gdzieś w lepsze miejsce   | 
|   |   | 
|  28.03.2017, 10:06 | #9 | |
| Zarejestrowany: 26.06.2008 Skąd: Gdynia Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 56 Reputacja: 15 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? Cytat: 
   Generalnie jak patrzę po forach, to zaczynają wymierać. Tak z 5 lat temu, ludzie siedzieli na forach dniami i godzinami. Druga sprawa, że aktywność tego forum spadła znacznie po wyjściu czwórki, a przynajmniej mam takie wrażenie. Swój złoty wiek osiągnęło podczas epoki TS2 i z początku TS3, wtedy też sama tu siedziałam. Może i się nie udzielałam jakoś wybitnie, ale lubiłam wchodzić w milion wątków z fotostory, w konkursy, w zdjęcia domów czy innych budynków tworzonych przez graczy. Ostatnio miałam wrażenie, że może i forum odzyska powoli aktywność w związku z TS2 UC, czy FreeSO, ale nie wiem czy przypadkiem era for internetowych nie mija. | |
|   |   | 
|  28.03.2017, 16:05 | #10 | 
| Archeolog Renesansu Zarejestrowany: 15.06.2011 Płeć: KobietaPostów: 2,378 Reputacja: 51 |  Odp: Co sądzisz o tym forum? 

Patrząc na doświadczenie z simsweb to zgadzam się z Shiro. Miałam ogromne nadzieję, że może chociaż tam forum odżyje, i tak było... przez pierwszy miesiąc. Fora umierają, i tyle. Natomiast co do modyfikacji fts i niemożności dojścia do panelu admina - to jest ciekawe, że ktoś płaci za ten serwer i dostaje hajs za reklamy, a nie raczy nawet z czystej ciekawości tu wejść żeby zobaczyć jak forum się miewa. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |