![]() |
#602 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję, ja znam kody, ale od tak dawna ułatwiałam moim ludziom życie, że teraz dla odmiany wolałabym im nie pomagać finansowo. Wredne z nich były utrzymanki, wiecznie w moim portfelu....
A ja odpowiem na pytanie, Heleny, chodziło o ubranko dla niemowląt. Ja do teraz nie rozumiałam o co jej chodzi, ale nie wiedziałam, że istnieją dodatki typu default. czy jakoś tak. To są dodatki zastępujące oryginalne rzeczy w grze. Otóż Heleno, możesz mieć tylko jedne śpioszki dla niemowlaka naraz, ponieważ ten dodatek zmienia oryginalną pieluszkę noworodka w to, co chcesz i dlatego nie może być więcej, niż jeden plik zastępujący tą samą rzecz. Sorry... A ja szukam sobie teraz nowych skórek do Simsów, żeby były błyszczące, ale nie miały makijażu, bo nie poznaję własnych Simów. Jakby do tego były naturalne, to miodzio badam teraz dwie paczki default'ów z ModSims, i chcę je przerobić na normalne Warsztatem, to jest wykonalne, tylko żmudne. Do tego, te defaulty nie satysfakcjonują mnie w pełni, prawie nie błyszczą. Jakby ktoś tak ciekawym linkiem mi po oczach.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
|
![]()
Uff, wreszcie żeśmy się dogadały :) Wydaje mi się, że to byłaby najprawdopodobniejsza teza, odnośnie tych ubranek dla niemowlaków. Swoją drogą, nie zauważyłam, aby przy opisie plików zostało napisane, że są to defaulty. Może dla autora było to tak oczywiste, że nie wspomniał? Cóż, w takim razie to wszystko wyjaśnia. Naprawdę szkoda, że nie są to zwyczajne ciuchy, bo od tego seledynu można dostać kręćka... Chociaż zawsze można podmienić na inne.
Jak znajdę jakieś zastępcze skiny dla simów, pasujące do Twojego opisu, podrzucę Ci linka. Sama od wieków nie używam, więc nie mam w tym temacie sporego doświadczenia :) Mianowicie, zniechęciłam się przez jedną rzecz: zawsze, ale to ZAWSZE, natrafiałam na skiny, które zamiast naturalności, wnosiły do wyglądu sima przesadną sztuczność. Niemalże plastelinka z trójki... więc sobie darowałam. Stokroć wolę subtelne maski (np. na okolice nosa), które nie tylko poprawiają wygląd sima, ale również nie wyglądają na sztuczne :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie:
o co chodzi z tą magia, wiedźmami i wróżkami?! Bo nie kapczę tego ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
|
![]()
W-y-s-z-u-k-i-w-a-r-k-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
|
![]() Cytat:
![]() Wyszukiwarka się kłania ![]()
![]() |
![]() |
#607 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zastanawiam się, czy istnieje jakiś hack na pozbycie się tych 'światełek' dookoła wiedźmy? I taki, dzięki któremu skóra wiedźmy się nie zmienia - nie robi się zielona albo ze złotymi drobinkami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
|
![]()
Pewnie, że jest, bo sama mam go w grze. Nie pamiętam jak się nazywał, ale jest ściągnięty z Modthesims2. Po rozpakowaniu w folderze Downloads, nazywa się tak: LBFNoWitchAura.package. Radzę więc do wyszukiwarki wpisywać coś w stylu "No witch aura hack" albo coś podobnego :) Jak nie znajdziesz, mogę przesłać Ci go na e-maila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|