|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
a ja sobie nie wyobrażam jak bedzie ten przyjaciel wyglądał...czy bedzie można się go pozbyć jak się znudzi ?
|
![]() |
#2 | |
|
![]()
U mnie chyba tylko 2 parcele by się zmieściły
![]() Cytat:
![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 14.04.2011 - 11:40 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
a ja bym musiała pozbyć się rodziny alto i laangbardów (nie wiem jak sie pisze ich nazwisko
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chryz gdy szybko pisze ujawnia się moja dysgrafia,a że wzystko mi podkreśla to nie zauważam co jest źle napisane.
Gra zapowiada się ciekawie.TYlko jak ja pomieszczę nowe parcele w swoim mieści? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ja się cieszę, że opiekuna to naprawdę będzie profesja! Ciekawe, czy dodadzą wtedy nowe nastrójniki, np. że jest zmęczona dziećmi, albo kocha te małe bachorki
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Miejsca jest bardzo mało i wkurza mnie jak ci z EA gadają, że miasta są naprawdę wielkie, i że gra ma peełnoo możliwości. Mówić sobie każdy może. Zawsze obiecują i tylko na tym się kończy dobroć z ich strony. Denerwujące jest też to, że często odpowiadają na pytania zbyt niejasno. Np.
" GamePlanet: Wielu fanów ma nadzieję na wprowadzenie do gry pór roku, zjawisk pogodowych oraz zwierząt. Czy któryś z tych tematów będzie występować w Pokoleniach? Jeśli nie, to dlaczego? Ryan Vaughan: Dodatek The Sims 3: Pokolenia skupia się głównie na samych simach - kim są i jak w każdym etapie życia na siebie oddziałują. Np. bardzo chcieliśmy, by simowe dzieci żyły w swym własnym, wyimaginowanym świecie. Rzeczy, które dzieją się w ich umyśle, niekoniecznie współgrają ze światem zewnętrznym. Każdy etap życia pokazuje jak sim w tym danym etapie się czuje, co przeżywa, jakie ma pragnienia, obawy itd." Nie odpowiedział na zadane pytanie tylko zaczął mówić o wiadomych nam rzeczach, które będą realizować w dodatku. Ten przykład może lipny, ale jest wiele takich wywiadów. Nie dość, że nielogicznie czasem odpowiadają, to jeszcze potrafią tylko wychwalać swoją pracę. Bywało nawet, że jak ktoś się ich zapytał o coś, co było raczej wadą gry zmieniali temat. Oczywiście pomijając to, że robią wiele wkurzających rzeczy jestem im wdzięczna, że tą grę jeszcze tworzą, choć wiem, że tylko dla kasy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na oficjalnym profilu polskiego The Sims 3 można zadać pytania odnośnie Pokoleń.
Uzyskane jak dotąd odpowiedzi: - Wozki dla blizniat - niestety sa tylko pojedyncze, wiec w przypadku blizniakow, oboje rodzice musza z nimi spacerowac ![]() - Niestety nie mamy nowego miasta w Pokoleniach - jest za to kilka nowych miejsc (np. park z placem zabaw dla dzieci) i kilka nowych domow - w gtym dom wygladajacy jak dziecięcy dom dla lalek! ![]() - Pojawilo sie kilka nowych uczesan, rowniez krecone dlugie wlosy. - Szkoly z internatem - dostepna jest szkola sportowa oraz dla hipisów ![]() - Mozliwe sa wycieczki na piknik - z koszem piknikowym - do parku lub na plaze. Dodana jest tez nowa interakcja piknikowa dla naszych Simow: wspolne ogladanie gwiazd - Mozemy wchodzic w interakcje z naszym wymyslonym przyjacielem - np. urzadzic bitwe na poduszki. Co ciekawe, wymyslonego przyjaciele widzi tylko ten Sim, ktory go sobie wyobraza, pozostali go nie widza... Źródło: Facebook Wszystko skopiowałem, żeby jeszcze w czymś przypadkowo nie namieszać ![]() Myślę, że te informacje są na tyle wiarygodne, że możemy w nie wierzyć, w końcu to oficjalny profil The Sims na Facebooku ![]() EDIT: Heh, dochodzi nowych odpowiedzi ![]() - Pojawia sie laski dla starszych osob ![]() - W przypadku interakcji z wymyslonym przyjacielem, czy to bitwa na poduszki, czy inna zabawa, "wzmacniamy" jego obraz - dodajemy kolorow, wyraznych konturow - myslony przyjaciel wyglada troche jak narysowany - i to przez nastolatka, wiec nie jest to idealnie narysowana postac - troche poskladana z kilku elementow, troche kanciasta... Tutaj pojawia się zbieżność z tym co mogliśmy wcześniej przeczytać o tych zmyślonych znajomych (chodzi mi o lalki). No cóż już wkrótce się dowiemy prawdy ![]() Ostatnio edytowane przez Chimcharo : 14.04.2011 - 13:57 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mozemy sie zareczac na piknicu - wtedy mężczyzna wyciaga pudelko z wielkim blyszczacym pierscionkiem z kosza piknikowego.
Mozna miec tylko jednego zmyslonego przyjaciela dla kazdego Sima. Kiedy Sim idzie do internatu nie widzimy co tam robi. Naszego wymyslonego przyjaciela nie mozemy kontrolowac jako oddzielnego Sima - on funkcjonuje tylko w parze z Simem, ktory go sobie wyobraza. Taki Sim moze wchodzic w rozne interakcje z swoim wymyslonym przyjacielem, moze tez zechciec, zeby sobie poszedl. Nie ma prawdziwej alternatywy dla rowerow - sa jedynie wozki dla dzieci i 2 nowe auta. Nie mamy wplywu na to, kiedy Sim ukonczy nauke jak i na to, co robi w jej trakcie.Po ukonczeniu szkoly, w zaleznosci od jej rodzaju, Sim zdobywa specjalna umiejetnosc - np. odznaczenie szkoly wojskowej. W Sims 3 Pokolenia sa nowe modele okularow - m.in. wysadzane blyszczacymi kamieniami ![]() [Po ukończeniu szkoły z internatem] Sim wraca z dyplomem do swojej rodziny, ubrany w toge. W tym dodatku nie umyjemy dzieci w umywalce... Dzieci nie moga czarowac - moga sie przebierac i bawic w roznorodne przygody w domku na drzewie, w swoim magicznym, wymyslonym swiecie. Na zakonczenie szkoly jest ceremonia, z podrzucaniem czapek itp. Simowie przebrani sa w togi, otrzymuja dyplomy. Ale mlodsi Simowie moga urzadzic przyjecie w domu pod nieobecnosc rodzicow. Naszego wymyslonego przyjaciela mozemy przeksztalcic w prawdziwego! Trzeba podac specjalnie przygotowany eliksir. Po jego wypiciu nasz "przyjaciel" staje sie normalnym Simem i dolacza do rodziny. Ale mozemy tez z powrotem zamienic go w przyjaciela wymyslonego. To zalezy - kazdy wiek ma w tym dodatku ogromna ilosc przezyc i rzeczy do zrobienia, ciezko powiedziec, ktory etap jest najbardziej rozbudowany. Źródło: Facebook
![]() |
#9 |
|
![]()
hmm ciekawe ciekawe...a o randkach nic?
![]() |
#10 |
|
![]()
@up pamiętam, że coś mówili niedawno.