![]() |
#612 |
Guest
|
![]()
OOO.. ktoś mnie tutaj kojaży
![]() Jak to reinstalujesz? |
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie... czy we wszystkich sklepach premiera jest w tym samym czasie? Bo jak już mówiłam w empiku powiedzieli, że 27. Więc troche się pogubiłam w tych wszystkich datach premiery ;p
|
![]() |
![]() |
#614 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#615 |
Guest
|
![]()
To takie "pieprzenie kotka". Kiedy będzie premiera, to będzie, wy nie możecie nic zdziałać na ten temat, trzeba cierpliwie czekać i już.
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
Heh, ależ oczywiście czekam cierpliwie ;D Ale ja musze wiedzieć kiedy mam się do sklepu wybrać ^^
|
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
eh, ciekawi mnie czy i teraz po nocy bedzie trzeba sprzatac po bezpanskich psach:/. w jedynce strasznie mnie to wkurzalo:/. moja simka wychodzi do pracy, z wszystkim prawie na maxa, a tu nagle wystoj leci na dol o_O. i oczywscie to za sprawa obsikanego chodnika -_-. a nie kazdy l=ma ochote bawic sie w kasowanie kodem. a sprzataczka przyjezdzala za pozno.
|
![]() |
![]() |
#618 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj 14 ... Za 3 dni premiera światowa!!!
W poniedziałek albo wtorek pojadę do Empiku (na Targówek) Albo do MediaMarktu (Marki) i sprawdzę czy już są... Ewent. się podpytam kogoś z jakże milutkiej :/ ekipy panów z MM |
![]() |
![]() |
#619 |
Guest
|
![]()
aaaa ale fajnie w simsach w nastepnej czesci bedzie pogoda
![]() ![]() ![]() ![]() ps. Moge sie mylić ale mam nadzieje że nie ![]() www.gamesection.dk/nyheder.asp?nid=1990 www.thesims2.cz/news/_2006/season.jpg |
![]() |
![]() |
#620 |
Guest
|
![]()
ale super to byłby super dodatek żucać się śnieżkami, lepić bałwana a może nawet wakacje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 40 (0 użytkownik(ów) i 40 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|