![]() |
#612 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Kalafjor - niestety JA na pierwsze pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć.
Mi się bynajmniej taka sytuacja nie przytrafiła. Cytat:
Nie gwarantuję, że zadziała. Znam jeszcze inny sposób, ale bardzo skomplikowany i czasochłonny (zamienianie tekstur - bawiłam się kiedyś w to, wyszło całkiem dobrze, ale ile czasu na to straciłam...!) Ikonę usuń. Bug. Cytat:
Kenny - tak, usuń ich. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
![]()
Po raz - nie działa mi połowa rzeczy z TSR, ale to jeszcze pół biedy... Nie działają mi też obiekty zmodyfikowane, które trzeba instalować, da się coś z tym cholerstwem robić? Nie mam czasu i chęci by budować każdy dom z osobna. (:
|
![]() |
![]() |
#614 |
Reputacja: 11
|
![]()
1. A pobierasz meshe?
2. Po pierwsze - czy na pewno instalujesz te obiekty (durne pytanie, ale mnie czasem się zdarza zapomnieć ![]() Ostatnio edytowane przez Orzechowo : 09.06.2012 - 21:59 Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Reputacja: 10
|
![]()
bijulicous jeśli o domy chodzi, to ja mam inne pytanie.
w jakim folderze instalujesz domy? bo jeśli instalujesz je clean installerem to powinno się instalować w folderze "teleport", jeśli wrzucisz je do "downloads" to na pewniaka nie zobaczysz ich w grze :3
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
Pobieram meshe >.<, i tak instaluje..
@rudzielec w downloads, 2 razy na ikonkę, a clean installerem nie umiem instalować. Mam wrzucić tam wszystkie obiekty do instalowania ręcznego? o.O i tam je instalować? w sensie do TELEPORT. |
![]() |
![]() |
#617 |
|
![]()
Dobrze, więc mam pytanko ;o
Dzisiaj gdy grałam Nataszą Unią, postanowiłam przeprowadzić ją do Ikeowskiego domku wystawionego ze skrzyni domów. I gdy się wprowadziłam mieszkanie było umeblowane! Jak to zrobiłam? Czy to tylko w przypadku domków z ikei ? ; / ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Reputacja: 11
|
![]()
Niektóre domy w skrzyni są umeblowane od początku do końca, a inne mają tylko podstawowe wyposażenie.
*** Mam zamiar wybudować parcelę publiczną, nie przeznaczoną na własny biznes. Na jednej działce miałyby znajdować się dwa budynki. W pierwszym <A> chcę urządzić kawiarnię, z tym, że zamiast kanap stałyby stoły i krzesła dla klientów. W drugim <B> planuje małą restaurację. I tu pojawia się problem. Czy istnieje szansa, że kierownik sali będzie sadzał gości przy stolikach w budynku A, zamiast w B? Bardzo bym tego nie chciała, bo wtedy klienci restauracji zajmowaliby miejsca klientom kawiarni, więc ci drudzy musieliby chodzić do budynku B i powstałby jeden wielki chaos. Jeżeli takowa szansa istnieje, to da się temu zapobiec (oczywiście pomijając zmianę stolików w kawiarni na kanapy albo stawianie restauracji na osobnej działce...)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
|
![]()
Mam taki mały problem.
http://modthesims.info/download.php?t=272312 Te ''pudełko z pozami'' sprawdza się bardzo dobrze, tylko że ostatnio zauważyłam, że nie ma w ogóle opcji do ustawienia mimiki twarzy (a kiedyś była). Nie wiem, co się stało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
|
![]()
@bijulicous domy powinny same Ci się instalować w folderze TELEPORT, tzn. część w downloads, a niektóre elementy powinny się znajdować w folderze teleport, po tym jak zainstalujesz dom, kiedy ją odpalisz, te elementy znikają, ale dom na grze masz.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby instalowanie Clean Installerem, nie jest trudne, tam masz wszystko zapisane gdzie jakie dodatki Ci instaluje. I przede wszystkim nie instaluj domów z folderu downloads, najlepiej umieść ikonkę na pulpicie i wtedy instaluj, możliwe, że w tym tkwi problem, choć polecałabym Clean Installer ![]() No i dzisiaj odkryłam jeden wkurzający problem. Nie mogę iść na ŻADNĄ parcelę publiczną. Co za tym idzie - pojechać na wakacje, założyć własnego biznesu... NIC. Za każdym razem kiedy wczytuje mi jakąkolwiek parcelę publiczną, to wszystko jest cacy do momentu, aż parcela się załaduje, wtedy pojawia się czarny ekran i panel potrzeb sima, na tym moja gra się kończy i trzeba ją wyłączyć w menedżerze... T__T Wie ktoś może o co kaman?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 70 (0 użytkownik(ów) i 70 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|