![]() |
#611 |
Reputacja: 15
|
![]()
Animacje są bardzo ważne! Do dziś pamiętam jak simy w jednyce otwierały sobie lusterko i to było takie realistyczne!
... tym bardziej, że cały czas mamy do czynienia z jeszcze niepełną wersją alfa ![]() ![]()
|
![]() |
#612 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Gdyby simy miały kompleksy związane z wagą to Helga byłaby nieszczęśliwa, a to by było źle :c
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Reputacja: 14
|
![]()
A ja uważam, że sim z lepiej rozwiniętą umiejętnością powinien się wywyższać, a sim ze słabiej rozwiniętą - podziwiać tego pierwszego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]()
The Sims 2 była po prostu płynna a w The Sims 3 co chwile coś się renderowało przez co gra co chwilę ścina, oddalenie też nie jest płynne - musi ścinać.
Ale cóż, napływ dodatków tak sprawił... |
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]()
Fajnie, że w TS2 było i dobrze dla niekótrych bez CASTa, ale to powinno posuwać się naprzód, a nie w tył. Madafaka.
![]() |
#616 | |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
Poza tym nie, animacje w TS3 naprawdę są do dupy. Zostaw kamerę przy twarzy simki a sam zobaczysz. Kamera się nie rusza, widać tylko miny simki, które nie mają żadnych przejść do neutralnej ani w ogóle do żadnej. Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.08.2013 - 22:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
To ten silnik The Sims 3 jest okropny jak ciągle ma ciąć, grafika lepsza od tych zalecanych a tnie...
|
![]() |
![]() |
#618 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
No najwyraźniej tak właśnie jest. I sami twórcy chyba też się zgadzają, skoro ich głównym celem jest możliwość uruchomienia TS4 na pralce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
|
![]()
Wczoraj znowu zainstalowałem sobie TS2 i trochę pograłem i przypomniałem sobie co mnie denerwowało potem w 3-ce xd Przede wszystkim to, że 3-ka strasznie muli.. sim zanim gdzieś dojdzie minie masa czasu, w TS2 nie.. na dodatek na najszybszym stopniu, czas mijał bardzo szybko, a w 3 czasami mnie szlag bierze jak to się wlecze.. więc mam nadzieję, że w TS4 to wszystko będzie poprawione i nie uwierzę dopóki nie zagram.. słowami EA o nowych silnikach wolę się nie ekscytować.. w SimCity też jest nowy silnik i wszystko jest schrzanione wiec odpowiedź sama się nasuwa ... ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 160 (0 użytkownik(ów) i 160 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|