![]() |
#621 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez krolik1995 : 14.10.2006 - 11:01 |
|
![]() |
|
![]() |
#622 |
Guest
|
![]()
jeee....fajnie by było tak na śniegu z pieskiem...achh....ale to pewnie nie będzie w tym dodatku ;(
A tak ps. to kiedy w końcu ta premiera?? 27....to za późno ![]() WRÓCIŁAM...nikt sie nie cieszy ;( |
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
![]()
ale super ta mini gra coraz bardziej nie moge sie doczekac premiery
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Guest
|
![]()
Hehe ale ta gra napala
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Guest
|
![]()
Na Simsweb jest o tym informacja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Guest
|
![]()
sluchajcie!! dzwonilam do szczecinskiego media marktu i i powiedzieli mi, ze the sims 2 zweirzaki będą mieli dopiero 20 października. o_O. a to pech:/ @_@.
P.S. chce zamówić 2 sztuki tej gry na empik.pl, zeby mi przyslali, tylko czy wiecie, czy wysylaja w dniu premiery, czy od razu? bo dostawa gratis^^ <towar bedzie kosztowal 144 zl, a od 100 dostawa gratis> P.S. 2 -fajna gra krolik1995 ![]() teraz nawet w simy nie moge pograc, bo wczoraj kol pozyczyl mi szyk i elegacje i dzisiaj mu oddalam x| <musialam, bo on tez w nie gra:/> gdybym wiedziala, ze jeszcze tyle czasu musze czekac, to pozyczylabym od niego te simy np. w przyszly czwartek x| Ostatnio edytowane przez pocia : 14.10.2006 - 14:17 |
![]() |
![]() |
#627 |
Guest
|
![]()
jeeeju...już normalnie nie moge sie doczekać a premiera sie ciągnie i ciągnie...
było 17 a teraz 20...jeszcze słyszałam coś o 27...taaa jasne...może wogóle w 2007 roku? ![]() A co do gry...fajna tylko mało opcji ![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#629 |
Guest
|
![]()
Kurczę, to ile ja mam jeszcze czekać???
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Guest
|
![]()
Jak wczoraj byłam w Medii w Wawie to mówił facet, że 20 wychodzą.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|