Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2004, 17:11   #1
she
Guest

Domyślnie

Ja na A Basienko. I jeszcze dzisiaj powstanie mój odcinek "Carnego Smoka"
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.08.2004, 09:36   #2
Magi
Guest

Domyślnie

Dobra Basieńko A
A co u mnie A?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 09:50   #3
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Rins@Jul 24 2004, 12:25 PM
Ch wam w de
Hmm...Ciekawe za co..

Faktycznie biedne dziecko..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 10:35   #4
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by ela+Aug 2 2004, 10:50 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ela @ Aug 2 2004, 10:50 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Rins@Jul 24 2004, 12:25 PM
Ch wam w de
Hmm...Ciekawe za co..

Faktycznie biedne dziecko.. [/b][/quote]
Oj biedne... pewnie coś mu się przekręciło. Też niewiem za co.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 12:44   #5
bloodwave
Guest

Domyślnie

No to może ja zadebiutuje jakis opowiadaniem :

Był wieczór, i Kelly siedziała sobie w domku przy trzaskajacym wesoło ogniu w kominku. Było jej bardzo smutno gdyż czuła sie samotna:
-Eh....czuje się samotna........chlip smutno mi.
Szukała czegoś po pokoju sama nie wiedząc czego...i dziwnym zbiegeim okolicznośc jej zwrok przykuło ogłoszenie: Jesteś blondynką? Jesteś samotna? Nie masz co robić? Nazywasz się Kelly? Szukasz sławy? Jeśli tak....zadzwoń 23-33-45-lol a twoje życie diametralnie się zmieni!
Dziewczyna nie wierzyła własnym oczom......dziwny przypadek? A może cud...
- Boże ! Nie wierze własnym oczom........czy to przypadek a może cud!?
Niewiele myśląc, a nie myslała wcale chwyciła słuchałwke wykręciła numer i czeka:
Witamy jeżeli chcesz sie dowiedzieć jakie usługi świadczymy wciśnij 1, jeżeli chcesz dołączyć do klubu gołych masochistek wciśnij 2, jeżeli lubisz korniszony wcisnij 3, a jeżeli jesteś blondynką o imieniu Kelly wcisnij 4.....mozesz wybrac jakies tam koła ratunkowe.....zastanów sie nad wyborem.....a te chwile umili ci słuchanie melodyjki..................maia hi................maia ho................maia ha.........maia aa................
-Raju i co ja mam wybrać chlip..................właśnie w takich sytuacjach potrzebuje
mojego terapeuty...a jego nigdy nie ma....................chlip................

co ma zrobić beidna kelly?

odpowiedz zostawiam wam.....wymyslcie co chcecie.............. ............ale cos czarno widze dalszy ciąg bo sie pewnie nikomu nie podoba debilizm kompletny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 13:37   #6
cornishonka
Guest

Domyślnie

Mam ochotę napisać inną gwiazdową telenowelę ^_^

To zaczynam :>

Odcinek 1
"P jak Prawdziwa miłość"
:lol: :lol:

- Kochanie, jeszcze szukasz pracy? - Mandy usłyszała głos swojej matki z kuchni.
- Tak, mamo. - Burknęła, zaglądając do jednej z gazet porozrzucanych na dywanie. Zamiast ogłoszenia, coś innego przykuło jej uwagę ..

Wróżka Gabriella Stonhenge

Znana wróżka zarobiła już ponad milion $imoleanów! Wszyscy ludzie, którzy się do niej zgłosili, zawsze przychodzili ponownie i prosząc o kolejną wróżbę, płacili dwa razy więcej, mówiąc "Twoja wróżba się sprawdziła!". Wróżka oznajmia w wywiadzie:
- Za zarobione pieniądze połowę oddam na akcje charytatywne, a resztę, żeby sprawić sobie większy lokal i na swoje życie.
Chcesz sam sprawdzić?
Zadzwoń! V--V
677-495-326

Mandy coś zaświtało w głowie. Zwykle nie wierzyła w takie rzeczy, ale to jest takie przekonujące .. nie, to bzdury, zmarnujesz pieniądze na telefon, mówił cichy głosik w jej głowie .. ale po chwili, zupełnie nieświadoma tego, co robi, chwyciła telefon i wykręciła numer. Po chwili tajemniczy, niski głos kobiecy powiedział wolno i wyraźnie:
- Witaj. Podaj mi imię, wiek i płeć.
- Mandy, za tydzień 20 lat, kobieta...
- Zadaj pytanie.
- Chciałabym wiedzieć, czy będę sławna, czy niedługo znajdę fajnego chłopaka i .. to wszystko.
- Proszę, poczekaj, muszę się skupić.
Zapadła chwila milczenia. Po chwili wróżka powiedziała:

a. Bedziesz slawna, niedlugo poznasz chlopaka, w ktorym sie zakochasz z wzajemnoscia.
b. Nie bedziesz slawna, ale znajdziesz chlopaka, ktory bedzie ci pomagal.
c. Wybacz, polaczenie zostanie przerwane.

Glosowac ;p wiem, ze glupie, ale chce mi sie pisac telenowele .. ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 14:10   #7
Magi
Guest

Domyślnie

Bloodwave niech wciśnie 4

Corn wypaśna hista ^_^ C

No dobra to pisze moją:

Davina SUPERSTAR
Odcinek 12

Lecz to było ciało sobowturki Daviny. Dwa dni później gazeta sprostowała pomyłke, którą przeczytał rozdrażniony Roger.

DAVINA ŻYJE

(...)Jak wykazały badania DNA to nie była Davina Nuttel. Którą uznano za zmarłą. Było to ciało sobowturki Daviny. Oto wypowiedź pana Bagg' a:
- Dołożymy wszelkich starań aby znaleźć Davinę...- (...)

- A więc wiedzą że żyjesz, głupia.-
- Myśle, że będziemy musieli przenieść sie do szpitala- żekła Ewelin.
- Dlaczego, niby?-
- Ponieważ Davina sraciła dużo krwi i nie wiadomo czy przeżyje.-
- Nie straciła jej nie potrzebnie!-
- Tak, wiem ale może nie przeżyć...-
Davina obudziła sie rano i ujżała szpitalne łóżko, czuła sie dużo lepiej. Rozejrzała sie i...

A- Zobaczyła policje
B- Zobaczyła Rogera
C- Zobaczyła Rixey i Barrego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 14:20   #8
bloodwave
Guest

Domyślnie

dobra cześć nastepna :

-O jezu...................nie moge tak dłużej stać.......juz godzine mineła.....jezu....co mam zrobic (minuta rozmowy: 5,80 +Vat)
Jakiś głos powiedział:
Wciśnij 4!!!!!!!!!!! No i wcisneła.................ale chwila namysłu.....co to za głos?...Eh.......ta idiotka gadała sama do siebie.......dobra wcisneła i usłyszała : Witaj kelly wybrałas numer 4 ! Około godziny 0.00 przyleci do ciebie różowa pszczoła aby odmienic twoje zycie...ale zrobi to pod warunkiem że do jej przylotu wyrwiesz jakiś towarek...............musi być sławny lub słwana nie wiem jakie masz tam upodobania..............no to pa................a no i jeszcze rachunek za usługe wyslemy pocztą .
Stała jak wryta..................takie szczeście.....ale.....trzeba wyrwać "towarek".......hm która godzina....... 23:59..........-_-"........no to kelly chyba nie zdąży.......ale chwila ktoś dzwoni do drzwi! Kelly podeszła , otworzyła i patrzy a tu stoi Daniel Radcliffe Frodo Baggins Cameron Diaz i Osiołek i wszyscy mają nogi w doniczkach bo zapuścili korzenie..........................kogo powinna wyrwac kelly?.........zostało jej kilka sekund! (ale pszczoła sie spóźni bo odwołano lot z amsterdamu do simcity)

no to znowu czekam na odpwiedz i uprzedzam kazda czesc będzie debilniejsza od poprzedniej ..............no i dzieki Magi .......za udział
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 14:28   #9
Magi
Guest

Domyślnie

Dobra, co u mnie?

A wyrwała Cameron Diaz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 14:31   #10
bloodwave
Guest

Domyślnie

a niech będzie B

to ja dalej pisze

dalsza cześć:

- Uhm.....a państwo czego tu?
- No jak czego? My z agencji! Masz kogoś wyrwać to dawaj!
- No złotko nie każ nam tu czekac bo ja ognisty rumak musze być pod ręką pieknego rycerza.......no ..............w każdym jest ukryte piękno...........klooo
Ona dalej stoi............myśli myśli........ojć to sie zle dla niej skonczy....
- No dobra chodz Cameron.....
- Jak mam niby isc idiotki ?? Masz mnie WYRWAĆ!?
- A no fakt...........................chalst (wyrwała Cameron łapiąc ją za włosy)...ojć.....hehe a jednak peruka
- Dawaj to ty *&#$!!
- Ej może byś tak nie klneła co? Jakbym miał pierscień to bym ci nakopał...a zasadniczo mam czym.......
Dziewczyna sie wzburzyła...miała już dosyć tej "nieco" dziwnej sytuacji....wciągła Cameron ubolewającą nad włosami....a raczej peruką do mieszkania i zatrzsneła drzwi.............a zapomniała by o doniczne........
Obie usiadły na kanapie.........i tak w milczeniu wgapiały się w ściane......
- Beznadziejnie pomalowałaś te ściany......
- One nie są pomalowane.......to surowa cegła...
-.........................
Dobra dalej siedzą.......
- Em.....ta pszczoła się chyba trose spóźnia...........
- No coś ty? Nie zauważyłam ...spóźnia sie jedyne 6 godzin......
- Dobra jak masz tak narzekać to lepiej nie odzywaj sie wcale.......
- Ha! Tak ? To może odrazu mnie zabij oszczędze ci tych katuszy!
- Z chęcią bym to zrobiła...ale czekam na tą pszczołe ........
Cameron podeszła do stołu i wzieła kuchenny nóż:
- Pewnie z chęcią byś zrobiła mi tak (dzgneła sie w brzuch) o patrz krwawie............uuuuuuuuu............teraz zapewne bys zrobiłą mi tak (wykręciła sobie reke)..................widzisz nie moge nią ruszać.......................o a teraz (ucieła sobie głowe) złapała tabliczke i napisała................"to teraz bym umarła a ty powinnać sie cieszyć"............................ryp i umarła...........
-eeee.............ja coś podobnego już gdzieś widziałam.........o nie............pszczoła może tu być lada moment.............a ona nie zyje !! buuuuuuuuu co ja mam zrobić...........
Zza okna słychać głosy:
Ej...............podlej nas.............więdniemy!

co ma zrobić kelly ?

az sama jestem zdziwiona.......ze potrafie wymyslic cos tak idiotycznego....... -_-
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania