![]() |
#632 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może w różnym stopniu się tym najada? Pojęcia nie mam, bo korzystałam z niej może ze trzy razy, bo niedobre było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
|
![]()
Kurczę, nie wpadłam na to. Myślałam, że jakość jedzenia określa jego smaczność XD No ale moim zdaniem trochę bez sensu, że za każdym razem jedzenie jest "zimne w środku", jakby pojawiało się raz na jakiś czas to by było lepiej, a tak to w ogóle nie opłaca się mieć mikrofalówki.
Mam jeszcze jedno pytanie. Moja rodzina ma na koncie 60 tys. simoleonów (swoją drogą - mieli 10, a simowi w pracy trafiła się okazja i zgarnął 50 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
|
![]()
Też nad tym ubolewam. Jeśli nadal brać pod uwagę kody, to lepszym rozwiązaniem będzie użycie kodu money (tutaj w 1:25 Pograjmerka wyjaśnia jak on działa). Możesz nim zarówno dodawać fundusze jak i odejmować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Trochę się na tym traci, ale skoro sim dostaje 20000 znikąd, to strata paru tysięcy z finansów rodziny jest nawet wskazana. Np. kupując "skrzypce wirtuoza" za 15000, sprzedaje się je za 12000. Robię tak chyba od zawsze ![]()
![]() |
![]() |
#636 |
Reputacja: 10
|
![]()
Irbis - to wręcz wygląda tak, jakby dzieci posag od rodziców otrzymywały
![]() Innym dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość kupna domu, jak w Rajskiej Wyspie było. Tylko przydałaby się dodatkowa opcja "odsprzedania" domu dzieciom. Pewnie te 20tys. są z akcji "rodzina na swoim", takie becikowe dla wszystkich ![]() Orzechowo - a może twórcom przyświecał inny cel? Rodzice się starzeją, trzeba im pomóc w ostatnich chwilach - dzieci powinny mieszkać z rodzicami do końca, a potem majątek po nich przejmować - i wtedy nie ma problemu z pieniędzmi! Gorzej, jak trzeba kilkoro dzieci gdzieś umieścić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Reputacja: 13
|
![]()
Jest możliwość jakimś kodem/modem wymazać drzewo genealogiczne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
|
![]()
Wie ktos moze dlaczego za kazdym razem gdy simka zachodzi w ciaze, sim takze? to niby jest na zasadzie ze sim rodzi kosmite.. ale to jest centralnie w tym samym czasie, po urodzeniu tego dziecka "niby kosmity" jest ze urodzil sie maly kosmita, ale nie mozna go odeslac oraz takze w drzewie genealogicznym simki, "dziecko-kosmita" jest jako potomek. Do tego simy zachodza obydowoje w ciaze, nawet czy interakcji "bara bara"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
|
![]()
Czy jeśli kupię dodatek kariery do sims 4 na płycie to czy będę go mogła zainstalować na więcej niż tylko jednym koncie origin ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Grę można przypisać tylko do jednego konta Origin. Nie można inaczej.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|