|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety każdy na studiach ma innych studentów... Tzn wyglądają tak samo ale mają inne imiona i nazwiska... Tak się dzieje przy reinstalce i w ogóle. gra wybiera imiona dla studentów przy tworzeniu folderu EA Games w dokumentach... Więc małe szanse że u kogoś ta simka o którą ci chodzi nazywała się Emilka jakośtam
Ale swoją droga pamiętam studenta o nazwisku Edward Czarodziej... To może o to chodzi, gra mogła wylosować u Ciebie właśnie to nazwisko dla owej Emilki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Fakt, to mogło być "Czarodziej"...
Nie wiedziałam, że każdy ma innych miastowych, dobrze wiedzieć, dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Co do miastowych z podstawy to są tacy sami u wszystkich, wiem że studenci się różnią. Ale nie ma sprawy, miło że mogłem pomóc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 17
|
![]()
Faktycznie tak jest, bo grając kiedyś w Simy to zauważyłem. Jakiś rok temu w akademiku kręcił się chłopak w niebieskiej bluzie z niebieskimi włosami o głupkowatym nazwisku. teraz mam tego samego Sima, ale nazywa się już przyzwoicie.
![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Przepraszam, że trochę nie w temacie, ale nie chce mi się czekać, aż w "Problemach z TS2" zaakceptują mój problem ^^" Ciekawe co zrobisz, jak wprowadzą moderkę na KAŻDY dział.
W każdym razie, czy to jest normalne, że mając poziom aspiracji prawie na maksa moja simka starzeje się pijąc eliksir życia?
- Mel Brooks Ostatnio edytowane przez Liv : 27.03.2010 - 11:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie, to trochę "nienormalne", bo przy eliksirze jest napisane, że "efekty uboczne" mogą wystąpić wtedy, kiedy złota aspiracja nie jest pełna... Pobierałaś łatki?
@down: W takim razie ja już nie wiem, ale mi nigdy się tak nie zdarzyło ;p Ostatnio edytowane przez Liv : 27.03.2010 - 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Tak. Ale ta simka generalnie ma jakiegoś pecha, więc może po prostu od czasu do czasu trafiają się tacy pechowi simowie?
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A mnie się zdarzyło. Z tym, że na odwrót: chciałam simowi z zieloną aspiracją dodać trochę dni, a mu odmłodził się. Niestety nie wiem, czym było to spowodowane. Może jakiś błąd gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
@up: Searle to jest normalne
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Może inaczej: zawsze sim mając zieloną aspiracje i korzystając z eliksiru młodości starzał mi się.
Dopiero od jakiegoś czasu zauważyłam, że niektóre simy odmładzają się (robią mi chyba specjalnie na złość, bo zwykle chcę postarzeć emerytów, by szybciej umarli, bo nie lubię nimi grać, a oni jeszcze młodnieją :/) |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |